ale gdybyś tylko tam zajrzał wszystko stałoby się jasnością :)
"Kanał Universal Channel dostępny w 'N' w pakiecie HITY FILMOWE oraz w 'Multimedia' na kanale 27"
kris, moze bez uszczypliwości bo nieby polsat sport extra tez jest kanałem własnym platforym cyfrowego polsatu a jednak w mojaj kablówce go posiadam, czy to grzech ze chcę wiedziec czy ten kanał jest dostępny w którejś z kablówek?
o czym to świadczy? co było dla mnie za trudne? jak wyjaśnisz bede wdzięczny
pozdrawiam
wyobraź sobie że potrafię w googlach wpisac universal i znaleść ich stronę,
wyobraź sobie że przeczytałem tę informację,
teraz wyobraź sobie (bo przeczytać widocznie nie potrafisz) że nie udzieliłeś mi odpowiedzi zadane przeze mnie na pytanie,
i idź do okulisty bo moje pytanie brzmi
CZY TO JEST DOSTĘPNE W KABLÓWKACH ?
o Dżizas... ale się przejąłem, cenzurkę mi wystawią
a tak naprawdę to sorki, trochę mnie ponosi, bo niepotrzebnie dziś rano wcześnie wstałem i jestem trochę zdenerwowany:)
zlitujcie się nade mną i nie wystawiajcie mi cenzurki...
az poza tym kim ty jesteś? obrońcą usiśnionych ze tak zażarcie bronisz mikesza któremu tylko wyjaśniłem o co mi chodziło ?
I własnie za to kocham to forum :)
zwykłe pytanie o program przerodziło się w masakrę xD
PEACE FOR ALL!!!
Leon, czy Ty nie umiesz czytać ze zrozumieniem?
"Kanał Universal Channel dostępny w 'N' w pakiecie HITY FILMOWE oraz w 'Multimedia' na kanale 27"
To chyba znaczy, że nie ma w innych sieciach. Jeszcze nie rozumiesz?
N-I-E M-A-!-!-!
Nie zdziwię się, jeśli znowu o to zapytasz...
czy ty nie umiesz czytac ze zrozumieniem?
gdzie tam jest informacja że niegdzie poza n i Multi kanał jest niedostępny?
czy tyy nie umiesz czytac ze zrozumieniem?
sam w kablówce mam kilka kanałów np cyfrowego polsatu, czeto jest tak że kablówki podpisują z platformami umowy na pokjedyncze kanały
więc wal sie na ryj z takimi odpowiedziami buraku
"więc wal sie na ryj z takimi odpowiedziami buraku"
No nie wierzę... jesteś prościutki jak patyczek :)
Niedawno kilku ludzi zjechałeś właśnie za to, że nie potrafią dyskutować i po chamsku wrzucają na innych... Jesteś taki sam jak 50% plebsu który tutaj pisze.
Ja wcześniej ani razu Cię nie obraziłem. Jesteś żałosny, wielki "znawco" filmów...
Jakie ambitne słowa ;)
Nawet nie wiesz jak ludzie Twojego pokroju mogą sprawiać przyjemność innym ;) Rozbawiasz mnie, niczym błazen króla!
Pamiętaj, żeby zawsze na końcu zdania postawić kropkę.
I zdanie zazyna się od dużej literki, wiesz?
Achhhh, te patetyczne snobki... aż mi żal was...