Właściwie każdy nie lubi reklam, a że nasza kochana telewizja(zwłaszcza polsat) uwielbia reklamy jeszcze podgłaśniać to stają sie one tym bardziej nieznośne. Jakich reklam nienawidzicie, że po prostu macie ochotę przełączyć kanał lub co gorsze rozwalić telewizor. Ja nie znoszę reklam vizira, persila i pura. pozdrawiam
Wszystkie infaltylne reklamy proszków do prania czyli akcje w stylu wsypuje proszek i nie trzeba nawet prać bo robi się czyste już od samego kontaktu z wodą lub babka która wyciąga z pralki śnieżno białe spodnie które są nawet uprasowane (!!!) i pali jana że jest zaskoczona. Takie reklamy wręcz uwłaczają godności człowieka (czy oni mają ludzi za idiotów??).
"3 cytryny"!!! A w szczególności ta durna piosenka!
"Odnalazłam siebie w tobie..." - brrrrrrr!!!
No i oczywiście reklama "Samych swoich" z Michałem Wiśniewskim. I tu też przyczyną jest piosenka.
raz była taka reklama "Claudii" i reklamową ją Marek Włodarczyk (Zawada z kryminalych) i powiedział że "uwielbiam kobiety które czytają Claudie" ale mówił to przez zaciśnięte zęby normalnie nie wytrzymałem jaki to kit ludzią wmawiają!
Moja "ulubiona" to ta reklama, w ktorej gosciowi rosna sutki. Jest tak oblesna, ze nawet nie wiem czego to reklama:/
...jest taka reklama kawy... chyba MAXWELL HOUSE... gdzie ledzie cholernie dupna piosenka, na ekranei wszyscy ją śpiewają itd... zawsze mnie to wk*****...
...3 cytryny... jak ktoś tu powiedział już... kto śpiewa to gówno?...
...wogóle jest tyle tego ścierwa, że czasem człowiek ma ochotę telewizor wy********* przez okno...
(ale się wkurzyłem na samą myśl o tych reklamach)
Mnie normalnie nóż w kieszeni się otwierał gdy widziałam starsza reklamę Calgonu. Babka z synem zbierają się do wyjścia, naglle ona zauważa,że zepsuła się pralka. Facet od pralek mówi, że musi ją zabrać do naprawy, na to ona: Aaalee jaaa mam praanieeee!! [Ciekawe jak ona chciała to uprać w zepsutej?]
1. Reklamy platkow...BLeeeeeee. Szczesliwa rodzinka z usmiechem na twarzy wsuwająca rozmokła papkę. Idylla: MAMUSIA + TATUŚ + 2 SUPER GRZECZNYCH BACHORÓW....
2. Reklamy proszków, wybielaczy, plynów do plukania itp
3. Reklamy pasty do zębów. Paste to reklamują a w reklamie to popylają suchą szczoteczka po zębach....
4. Szamponu bodajrze Herbal costam. Jak kobieta przezywa niemalze orgazm pod wzplywem szamponu
5. Reklama Delmy. Babka lepiej by z męzem pogadała zamiast z masłem.
6. Reklama jakiegos napoju energetycznego po którym "Power is back". A przedtem puszka bzyka sie sama ze soba pod satynkowa posciela i "łozko skrezypi"
7. Reklama kostki rosołowej "wiedzialam ze bedzie smakowac"
8. Reklama "zbyszko" (Andrzejewicz sie nie dziwie ale Verba przegiął)
9. Reklama Kalgonu 2( ALe ja musze zaprowadzic Macka do przedszkola) A Mackowi pewnie w to graj.
10. NAJABRDZIEJ WKU * * * * * CA ze wszystkich. Reklama plunu do naczyn PUR.
11. Reklama srodkow do dezynfekcji wc. Facet otwiera drzwi a tam go woda (z kibla perwnie ;p) zalewa o on stoi i sie cieszy...
12. Reklama jakiegos bialego serka - ona jest aniolem w niebie, a on jej sprzata, ona mu w nagrode ŁASKAWIE dala kanapke a on "pujdzie jeszcze poprasowac"
13. Reklamy Biedronki. Wszystkie - bez wyjątkow. Znowu jest ten ideał rodzinki. Wkurzające!
Przedewszystkim - Maxwell House:/ po prostu żenada... Nie lubię reklam Orange, jakoś na siłę chcą być wyrafinowane, a im się to nie udaje... I na końcu - ostatnia reklama Sprite'a z hienami... No cóż, zamierzone zostało osiągnięte - reklamy wzbudzają emocje - bleeee
Właściwie ze wszystkimi propozycjami mogę się zgodzić. Komisarz Zawada po prostu się tanio sprzedał reklamując KOBIECE pismo. Aha i reklamy na filmwebie też są wkurzające, bo piszesz sobie komentarz czy coś i nagle okazuje się że całe zdanie poszło w diabli, bo głupia reklama wyskoczyła i od nowa piszywanka. pozdrawiam
Najgorsze reklamy to te proszków do prania, płynów do płukania itp. Ale ostatnio irytuje mnie szczególnie jedna: ta, w której jakiemuś chłopakowi rosną sutki. To jest degustujące, szczególnie, gdy akurat chce się coś zjeść :/
Nie lubię większości reklam, ale TV musi jakoś zarabiać, cóż... Musimy zacisnąć zęby i jakoś przetrwać.
Do znienawidzonych reklam, oprócz tych wymienionych, mogę dodać taką co puszczali chyba dość dawno, z gościem odbijającym orzeszka ziemnego... muskułami!
Podobają mi się chyba tylko plusa z mumio, no i czasami się jeszcze nadaży jakaś fajna, np. heyah (majciochy w grochy), a reszta jest okropna!!
a mi się niedobrze robi jak jakaś stara baba rozpina sobie guzik u spodni bo ma wzdęcie. obleśne
3 cytryny i Wiśniewski to po prostu nie wyrabiam i zawsze wrzucam inny kanał jak to leci
Sprite był fajny ale teraz jest już nudny
Czuję nienawiść do reklam, chodź niektóre są fajne. Oto moja lista pięciu typów reklam, ktorych najbardziej nienawidzę:
1.3 cytryny jak sobie śpiewają jak to 'pragną'.
2.wszelkie viziry, pury, 'wanisze', farby i szampony do włosów, antyperspiranty (rexona-jak to zrządzeniem losu facet, którego poznała ją rzucił, bo była spocona-jakby to była pierwsza rzecz na co faceci zwracają uwagę) i pasty do zębów.
3.jak to sprite nie ma szans (czy jakoś tak)
4.głupie reklamy piwa (sprzedają na metry?)
5.i Wiśniewski.
A TERAZ W PRZERWIE POMIĘDZY REKLAMAMI PUSZCZAMY 5 MINUT FILMU!
Jezu nie nawidze reklam. Najdłóższa jaka widzialem to w przerwie harry pottera i kamień filozoficzny. Reklama trwala tyle że ogladnalem całego Jackassa na MTV. I to jeszcze wlacza sie w nieodpowednim momecie jak np ktos kogos zabija wszyscy mysla co sie stanie a tu reklama:D
zgadzam sie reklamy czasem strasznie mnie denerwuja jak włańczam telewizor to mam zamiar oglądnąć serial, film a nie pier.... jakiś debilnych rzeczy o cdownych proszkach czy innych rzeczach
zgadzam sie reklamy czasem strasznie mnie denerwuja jak włańczam telewizor to mam zamiar oglądnąć serial, film a nie pier.... jakiś debilnych rzeczy o cdownych proszkach czy innych rzeczach
Ja przełonczam gdy
-widze Wiśniewskiego
-kolejny szampon lub środek do mycia naczyń
-reklame plusa
-albo najgorsze.....jakiegoś bohatera z polskiej telenowelii
Ja nienawidze tej reklamy Mentosa co gościowi suty rosną. Jak to widze to od razu pstryk inny kanał :)
za to reklamy Heyah i plusa są Z.A.J.E.B.I.S.T.E ---- cholernie śmieszne (zwłaszcza heyah - te plusa już nie tak)
Szlag by trafił te reklamy na TVN-ie czy Polsacie. To zaczyna sie robić z nich prosieben albo sat1! Reklama zaraz po czołówce, reklama zaraz potem, reklamy zaraz przed końcówką!.. l:(
Okropne są reklamy pasty do zębów, co jest taka dentystka i mówi coś w tym stylu: "Moi pacjenci wyrażają ból w ten sposób psssss" <lol2>
Też tej reklamy niemoge. A w szczegójności z tym czopem Ibiszem... Jak go widze to mnie aż skręca. Nie tylko mnie, rodziców też
Pff...
I jeszcze r=ta reklama z kajakiem pijącym liptona... A tak wogóle to po co są reklamy? Chyba tylko po to, żeby denerwować niepotrzebnie ludzi. Najlepiej jakby puszczali zamiast reklam biały ekran, albo ulubione paseczki, jeżeli chcą zrobić przerwe, byłoby kolorowo i fajno, a nie morda Ibisza, ablo Wiśniewskiego, jeszcze lepszego :/
Jedybne relkamy które lubię to te z kabaretami, przynajniej możnasię pośmiać
pur, debil w czerwonych wlosach, 3 cutryny z yhmm nie potrafie tego napisac (rzygam) . ogolnie wszystkie sa durne .
oprócz wyżej wymienonych to reklamy axa. Robią z kobiet taki bezmyślne kociaki które lecą na coś jak im to zaśmierdzi...
zero szacunku!
Rzadko kiedy korzystam z TV, bo w przerwach reklam puszczają filmy, a na MTV czy Vivie dawno nie słyszałem żadnej piosenki. Mimo tego, nie mogę po prostu patrzeć na reklamy z Heyah, no nie dzierże tego i tyle. Takie to wszystko "trendy".
zgadzam sie ze wszystkim wyżej, a jeszcze mnie wkurza taka reklama patelni, z idiotyczną piosenką bez słów tylko jakimiś niezidentyfikowanymi dźwiękami Oo i reklamy czasopism ==
Wczoraj polsat pobił tvn. Oglądałem sobie spokojnie Podwodne życie ze Stevenem Zissou gdy zostałem zaatakowany nie mającymi końca reklamami. Znam już na pamięć reklamy tpsy, jakiś machin do czyszczenia podłogi i na super brzuszki. Nawet się nie powstrzymali od zmasakrowania napisów końcowy choć było to o 1:30. Powinni dawać ogłoszenia : a teraz 30 minutowy blok reklamowy. bleeeeeeeeee