ale przystojny chłopak... fiuu...
cudmiód :*
:*:*:*
:)
W Pierwszej Miłości jest słodki :) I w krótkich i w długich włosach mu ładnie!!!
słodziak niesamowity ;) mniaaam :D po prostu ciasteczko do schrupania :D ale w krótkich włosach wygląda obleśnie :P
no faktycznie zgadzam sie z wami-bardzo przystojny chłopak :) ale mam jedno pytanko-czy ta data urodzenia na filwebie to nie pomyłka? 1980? tzn. że on ma 28 lat???!!! no sorry....w sumie sie nie czepaim wszystko jest możliwe ale on mi wygląda na góra 22 :)
pozdro 4 all :*
Też mi nie wygląda na 28 lat. Ładnie mu w dłuższych włosach, ale w tej fryzurce którą akurat ma w PM.
Przystojny to on jest, nie da sie zaprzeczyc ;)
Ale bardziej interesuje mnie jego gra, jest dobry, zaluje, ze Łukasz nie wystąpił do tej pory w jakimś filmie, widziałabym go w roli czarnego charakteru, kuszącego, pociągającego...
Tak, tak, ta moja wyobraznia...;D
Nie to nie jest pomyłka to jego prawdziwa data urodzenia.Jest Absolwentem PWST Wrocław więc to napewno nie jest błąd :).Faktycznie przystojny i nadodatek mój rówieśnik ;P
No teraz jest przystojny....ale pamiętam że parę lat temu grał w Klanie i tam niezaciekawie wyglądał w dodatku irytowała mnie jego rola :P
W PM bardzo go lubię :)