Łukasz Płoszajski

6,0
505 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Łukasz Płoszajski

Hmm...

użytkownik usunięty

I to według Was jest aktor... Hmm... a to ciekawe.

Świat spada na psy, jeśli kogoś takiego jak on, czy braci Mroczków czy sztucznie uśmiechniętą Kasię Cichopek nazywa się "aktorami". To obraza dla wielu wielkich żyjących i nieżyjących AKTORÓW.

Zgadzam się!

Cichopek i Mroczki to żenada totalna,ale Płoszajski jest niezłym aktorem.Miałem okazje widzieć go na deskach teatru i zrobiła na mnie duże wrażenie jego gra.No i łódzką filmówkę skończył...

użytkownik usunięty
kocham_zuzienke

Zgadza się, teatr potrafi pokazać prawdziwe możliwości aktora. Ale to, co dotychczas widziałam z Płoszajskim (niestety natknęłam się na ten najdebilniejszy na świecie serial "Pierwsza miłość"), to woła o pomstę do Boga. I słyszałam, jak "śpiewa". Jeśli ludzie z takim głosem kończą łódzką filmówkę, gdzie ponoć śpiew też jest ważny, to śmiem podejrzewać, że ta szkoła spada na psy, niestety...

Skończył fimówke bo miał talent, coś nie tak? Kur..czak, spróbujcie wy sie wykuc całego scenariusza na pamiec wjeden dzień, z czego potem i tak 1/3 bedzie wyciete i dublujcie po 30 razy scenke trwajaca 2 minuty. To wcale nie jest takie łatwe! W życiu nie widziałam bardziej marudnych ludzi, weźcie sie za coś porzadnego, własnych problemów nie macie? Ogarnijcie dupy ludzie, zanim macie zamiar kogoś krytykować.. Phii!