Mam pytanie, była mowa o śmierci Artura w "Pierwszej miłość" czytałam tą informację na Wikipedii, a teraz zmieniło się i jest napisane, że go uwolnią a zginie ten gangster, wie ktoś może co w końcu z Arturem???
Ja czytałem znów na filmpolski.pl że Artur zostanie z zimną krwią zamordowany przez Medyka w odc 879. Później mają nawet pokazać pogrzeb także Łukasz Płoszajski odchodzi z serialu i to na zawsze, pzdr.
Też czytałem na wikipedii rzeczywiście pisze że Medyk zostanie zabity, kurde sam już nie wiem ale mieszają z tym losem Artura, najlepiej jak pokażą to w telewizji.
najlepiej to jak zginie w tym głupkowatym serialu, bo mam dość słuchania tego jego głosu w tv ;] mam jeszcze niedorozwinięta intelektualnie siostrę która to ogląda i jestem skazany na słuchanie tego w tv.. ;]
Nie zginie. Tzn postrzelą go, ale... ;) I faktycznie będzie pogrzeb, ale jak się okaże - nie Artura.
kurczę mam nadzieję że go nie usmiercą bo bez niego to bedzie glupio.... Też czytałam na różnych stronach ale raz piszą tak a raz tak. Gdzieś przeczytałam ze jednak przeżyje a jego pogrzeb bedzie sfingowany
przeżyje... pogrzeb bedzie ;p Wszyscy będą myśleli ze Artur nie żyje a on bedzie przyglądał sie z boku na ten "swój" pogrzeb. Na poczatku kwietnia bedzie odcinek kiedy Kinga zdenerwowana bedzie siedziec na ławce gdzies i nagle zjawi sie tajemniczy mężczyzna i namiętnie pocałuje Kinge... to bedzie Artur. Jego wątek zakonczy sie tak ze wyjedzie z Wrocławia bo nie bedzie sie tam czuł bezpieczny.
xD mam nadzieję, że to wymyśliłeś, bo jeżeli by tak było to już by był szczyt żenady w scenariuszu:D
Jeżeli teraz po takiej scenie okaże się że on żyje, to głupota już przełamie wszelkie możliwe bariery...
ta. bedzie zyl prawdopodobnie, ale to jest wiadome na 90%.
bo podobno koles jak strzelil to obok niego a Artur zemdlał.
A nie wiecie co z Aldona? Ja slyszalam ze niby ona miala mu pomoc. Lepiej! Czytalam nawet ze ona i Artur beda razem i wyjada do Francji aby sie poukrywac. Ale to juz jest chyba bujda. Jesli zabija Artura to ten seraial straci sens! Ogladalnosc na pewno bardzo spadnie. Producenci popelniaja OGROMNY blad!!!
Wiele różnych spekulacji pojawia się teraz wokół tego tematu, huh nie dziwię się. Teraz to im oglądalność wzrosła :D
a ja lubię tego aktora:) Naprawdę uważam, że dobrze gra, wcale nie jest szcztuczny, dziwię się, że go tak krytykują.
No to już wiemy. Tylko czy on rzeczywiście wyjedzie z Wrocławia? To byłoby głupie bo dużo wprowadzał do tego serialu
moglby mi ktos pokazac z tego linku gdzie pisze ze artur przezyje bo jakos czytam te opisu odcinkow i nic takiego nie widze a po waszych komentarzach mowicie ze przezyje
wiem, widzialem to:D nie moge sie doczekac poniedziałku. Ciekawe jak jego znajomi na to zareagują i oczywiscie jego ojciec..
śmiechowo będzie:D Artur mógł iśc do domu zrobić sobie herbatkę i siedzieć. Potem po pogrzebie wróciliby Bartek z Patrykiem wchodzą do domu a tu surprise! Dopiero byłoby śmiesznie:D