Łukasz Płoszajski

6,0
505 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Łukasz Płoszajski

Mam pytanie, była mowa o śmierci Artura w "Pierwszej miłość" czytałam tą informację na Wikipedii, a teraz zmieniło się i jest napisane, że go uwolnią a zginie ten gangster, wie ktoś może co w końcu z Arturem???

malinka_88

Ja czytałem znów na filmpolski.pl że Artur zostanie z zimną krwią zamordowany przez Medyka w odc 879. Później mają nawet pokazać pogrzeb także Łukasz Płoszajski odchodzi z serialu i to na zawsze, pzdr.

sebastian22221

Też czytałem na wikipedii rzeczywiście pisze że Medyk zostanie zabity, kurde sam już nie wiem ale mieszają z tym losem Artura, najlepiej jak pokażą to w telewizji.

użytkownik usunięty
sebastian22221

najlepiej to jak zginie w tym głupkowatym serialu, bo mam dość słuchania tego jego głosu w tv ;] mam jeszcze niedorozwinięta intelektualnie siostrę która to ogląda i jestem skazany na słuchanie tego w tv.. ;]

użytkownik usunięty

powtarzam sie , haha xD

za krotki za krotki

Artur zginie, a szkoda, bo to jedyna ciekawa postac:P

użytkownik usunięty
sebastian22221

Nie zginie. Tzn postrzelą go, ale... ;) I faktycznie będzie pogrzeb, ale jak się okaże - nie Artura.

Okaże się, że to jego fan sobowtór, który odda życie za swojego idola.

malinka_88

kurczę mam nadzieję że go nie usmiercą bo bez niego to bedzie glupio.... Też czytałam na różnych stronach ale raz piszą tak a raz tak. Gdzieś przeczytałam ze jednak przeżyje a jego pogrzeb bedzie sfingowany

monia3496

przeżyje... pogrzeb bedzie ;p Wszyscy będą myśleli ze Artur nie żyje a on bedzie przyglądał sie z boku na ten "swój" pogrzeb. Na poczatku kwietnia bedzie odcinek kiedy Kinga zdenerwowana bedzie siedziec na ławce gdzies i nagle zjawi sie tajemniczy mężczyzna i namiętnie pocałuje Kinge... to bedzie Artur. Jego wątek zakonczy sie tak ze wyjedzie z Wrocławia bo nie bedzie sie tam czuł bezpieczny.

lexus123

xD mam nadzieję, że to wymyśliłeś, bo jeżeli by tak było to już by był szczyt żenady w scenariuszu:D

grabarz91

zabili go teraz :| chyba?

Emesowa

i uciekł !

za krotki za krotki za krotki

lana_

Jeżeli teraz po takiej scenie okaże się że on żyje, to głupota już przełamie wszelkie możliwe bariery...

malinka_88

kurw*a on nie zyje w tym serialu :/:(
Szkoda .. nudny serial bez niego bedzie teraz.

astok0

Podobno będzie przyglądał się swojemu pogrzebowi.. :|

Emesowa

ta. bedzie zyl prawdopodobnie, ale to jest wiadome na 90%.
bo podobno koles jak strzelil to obok niego a Artur zemdlał.

malinka_88

A nie wiecie co z Aldona? Ja slyszalam ze niby ona miala mu pomoc. Lepiej! Czytalam nawet ze ona i Artur beda razem i wyjada do Francji aby sie poukrywac. Ale to juz jest chyba bujda. Jesli zabija Artura to ten seraial straci sens! Ogladalnosc na pewno bardzo spadnie. Producenci popelniaja OGROMNY blad!!!

mela1993_5

Wiele różnych spekulacji pojawia się teraz wokół tego tematu, huh nie dziwię się. Teraz to im oglądalność wzrosła :D

malinka_88

a ja lubię tego aktora:) Naprawdę uważam, że dobrze gra, wcale nie jest szcztuczny, dziwię się, że go tak krytykują.

Regisss

http://mojemedia.pl/seriale/polskie/serial/pierwsza-milosc/odcinki,,40659,886,1
hehehe ulżyło mi ;p

aroziom

No to już wiemy. Tylko czy on rzeczywiście wyjedzie z Wrocławia? To byłoby głupie bo dużo wprowadzał do tego serialu

aroziom

moglby mi ktos pokazac z tego linku gdzie pisze ze artur przezyje bo jakos czytam te opisu odcinkow i nic takiego nie widze a po waszych komentarzach mowicie ze przezyje

malinka_88

a dziś albo wczoraj pokazywali już go i scenkę - jutro m a lecieć, jak na własną stypę przyjdzie!!

urga

wiem, widzialem to:D nie moge sie doczekac poniedziałku. Ciekawe jak jego znajomi na to zareagują i oczywiscie jego ojciec..

astok0

śmiechowo będzie:D Artur mógł iśc do domu zrobić sobie herbatkę i siedzieć. Potem po pogrzebie wróciliby Bartek z Patrykiem wchodzą do domu a tu surprise! Dopiero byłoby śmiesznie:D

monia3496

Ja bym się przestraszyła że to duch xD