Łukasz Płoszajski

6,0
501 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Łukasz Płoszajski

Wstrętne uszy!!!

użytkownik usunięty

Nie znam tego aktora więc trudno mi ocenić jego talent. Widziałam go przypadkiem w jakimś serialu na Polsacie i z tego widziałam grał tam jakiegoś amanta. Rzadko mi się zdarza krytykować czyjś wygląd, ale jak już ma być amantem to powinien sobie te uszy zoperować, bo bardzo go szpecą. Przy jego kasie nie powinno to być problemem, a wyglądałby o wiele lepiej.

zasrany pokurcz. morda jak 150. gdybym go spotkał to dostałby tak w pysk że uszy obróciłyby mu się o 180 stopni. nie wiem co dziewczyny w nim widzą. a raczej dziewczynki 11-14 letnie których idolami są takie miernoty jak powyższa płoSZAJSKA ciota. zdejmijcie tego pneumokoka ze ekranu

użytkownik usunięty
kubas_km17

Kubas nie tak ostro! Mnie akurat on się nie podoba, no ale sława robi swoje i zawsze tak będzie. Doda też moim zdaniem jest tandetna, zarozumiała i plastykowa a faceci zachwycają sie nią jakby była jakimś nadzwyczajnym zjawiskiem. To, że takie "pneumokoki" jak to nazwałeś istnieją w mediach to jest głównie zasługa ludzi, bo to oni oglądają filmy, kupuja płyty itd. Nic nie da nasza polemika na ich temat, tylko moim zdaniem taki "wielki" aktor jak Płoszajski, powinien sobie te uszy zoperować chyba, że czeka na propozycję od Spilberga w której zagra rolę trola, wtedy jego uszy będą jak znalazł bez charakteryzacji. Pozdrawiam

Kubas o co ci chodzi!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?

Hitek

Jak to o co? Jest zazdrosny, bo nie wygląda ani trochę tak dobrze, jak Łukasz ;) "Dobrze" w sensie obiektywnym, bo mnie on niezbyt kręci i ten fryz... ;) Sama bym chętnie zrobiła sobie taką grzywkę, ale żeby facet? ;) Uszy? Najpiękniejsze nie są, ale to wcale nie taka tragedia, jak mówisz. Jemu najwidoczniej nie przeszkadzają, a jakby sobie zoperował, to by pewnie było, że kolejnej gwieździe odbiła sodówka i poszła pod nóż.

użytkownik usunięty
Nens

Sorry, ale do gwiazdy to mu jeszcze daleko. Dla mnie jako widza i jednoczesnie kobiety amant z takim uszami jest poprostu niewiarygodny, tak samo jak niewiarygodny jest dla mnie ten aktor, który gra rolę na wózku inwalidzkim i wszystkie laski się w nim zakochują. Niestety prawda jest taka, że jest bardzo mały procent zdrowych i ładnych kobiet czy mężczyzn, którzy związaliby się z inwalidą. A w filmach pokazują to tak, jakby ten wózek w ogóle nie istniał i niby ma to ukazać pełną tolerancję. W rzeczywistości natomiast wygląd ma bardzo duże znaczenie. Miałam kolegę, który miał super charakter, był mądry, dobry, ale urodził się z wadą czaszki, która była długa i wąska. Jego twarz przypominała rogalik i bardzo długo nie mógł znaleźć sobie żadnej dziewczyny. Ożenił się dopiero po 30-tce z dziewczyną również niezbyt urodziwą. Ja np. nie oceniam ludzi po wyglądzie, ważne czy dana osoba nadaje na tych samych falach,mogę się z taką osobą przyjaźnić, ale nie ukrywam,że przy wyborze partnera na męża wygląd miał jakies tam znaczenie.

Nens

nie rozsmieszaj mnie. łukasz płoSZAJSKI to ciota dla mas

Ten chłopak na wózku to Dariusz Wnuk(serialowy Łukasz Dunin) o niego ci chodziło????

no fakt te uszy to ma jak elf ;) mógłby je sobie zoperować :)

oj tam ;/ czepiacie si, wiecie o tym?
mnie sie jego uszy podobaja, bo dodaju mu jakiego spiecyficznego, nietuzinkowego uroku.
no ale przeciez dla was wszyscy musza byc jak z kalki odrysowani. troche szacunku dla odmiennosci. tacy ludzie jak wy przyczyniaja sie do tego, ze rodza sie durne komplelsy, a czlowiek nie moze byc dumny z tego jakim jest
żenua ;] gratuluje pogladow i plytkosci myslenia

skrzacikowo

ja tam na jego uszy w ogóle nie zwracam uwagi kiedy go oglądam... fryzurkę ma śmieszną :D zresztą te jego "wady" i "niedoskonałości" wyglądu dodają mu uroku (moim zdaniem) i oryginalności.
poza tym w sumie fajnie że ma takie elfie uszy - chłopak jak z bajki lol :D znalazłam na filmwebie genialne jego określenie: EMOELF lol!