50 Cent

Curtis James Jackson III

6,1
6 666 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby 50 Cent

Nie ch lepiej se wybije koleś z głowy aktorstwo po "Get Rich...". Przecież ten typ będzie Rasiakiem świata filmu! On ma twarz rytą w granicie!

Graff_von_Janoloff

Asz nie chce mi sie tracic na ciebie słów ... on jest muzykeim a w get rich or die tryin pokazal ze jakos aktorstwo mu idzie ....

slawek_przybyl

"asz" powiadasz? Tak właśnie zaciagnełem ten film i widzę jaki to on dobry jest. Człowiek wszechstronny chciałoby się rzec... nie! dosć tych sarkazmów! Przecież ten typ nie ma mimiki twarzy! Nic a nic!

Graff_von_Janoloff

co ty czlowieku pierdolisz? przeciez on zagral tam ok. moze nie dlatego ze jest utalentowanym aktorem bo w innych filmach go nie widzialem, ale on tam gral siebie czyli tak na serio nie musial grac :) mi sie film podobał.. ciekawa historia.. pozdro

Avnith_Edd

Aj stary, mówisz tak bo lubisz jego muzykę. Może i masz racji trochę, mówiąc że grając siebie nie grasz wogóle, ale czy aby napewno? W videoclipach wypada sztucznie jak pacynka, a jeśli w tym filmie zagrał siebie idealnie, to oznacza że ma jeszcze jeden talent! Tak! Powinien być niezły w pokera!
Już widzę te plakaty:
Curtis "Stone Face" Jackson (AKA 0,50$) Poker World Champion

Graff_von_Janoloff

heheheh....... niezle :) dobra kij z nim. mi sie filmpodoal, kropka. a nie jestem znawca filmowym zeby mowic kto ma gdzie grac i tyle. :) pozdr

Avnith_Edd

pozdrowienia, ale swoją drogą świetny pomysł na zbicie kasy - film o PołDolarze, w sumie worek z pieniędzmi :)