Adam Zdrójkowski

5,4
3 517 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Adam Zdrójkowski

Większość z was krytykuje, ale ja uważam, że naprawdę spoko gra. Jest młody, jeszcze
wiele się nauczy. Jeśli aktorstwo jest czymś co sprawa mu przyjemność to czemu ma tego
nie kontynuować ? Życzę mu samych sukcesów.:)

jamsramful

SPOKO GRA?! To widocznie wielu aktorów w życiu nie widziałeś. To jedno z największych DREWIEN na polskiej, dziecięcej scenie aktorskiej. Nie wrzucam mu oczywiście za to jak wygląda, tylko oceniam grę aktorską (jeśli można tak to nazwać)

okreop

Ty chyba drewien nie widziałeś.. nie mówię, że jest jakiś och, ale w serialach pojawiali się o wiele bardziej sztuczni od niego.

pewupe

Proszę o przykłady.

okreop

W sumie to mogę podać pierwszych lepszych z seriali..
prawie wszystkie dzieciaki z klanu (Pawełek junior rulez :]), Anotosia, Tomek,z Na Wspólnej,
czy choćby takie Mroczki, ktorzy są o wiele starsi...

pewupe

Jak dla mnie gra całkiem ok a poza tym jest totalnie pięknym chłopakiem - chciałabym mieć takiego syna ;) nie to co te ogolone na łyso gówniarze w dresach.

DoomedMistress

Nie chciałbym mieć takiej matki.

jamsramful

ja powiem tak... to najśliczniejszy dzieciak, jakiego widziałam w telewizji, lubię jego grę w Rodzince.pl .... oby wyrósł na fajnego aktora ;)

jamsramful

Gra? Powiem Ci to co Machulski odpowiedział Majewskiemu na planie Killera, jak ten zapytał się go jak ma zagrać pewną scenę - "kochany ty tu nie grasz ty występujesz, grać to może tutaj Pazura albo Stuhr." to samo powinni mówić na wstępie tym pseudo aktorzynom. A szczególnie temu Musiałowi, to jak się zachowuje świadczy tylko o jego niedojrzałości i zadufaniu. Na szczęście takim osobom nie wróży się nigdy wielkiej kariery. Mimo szanuje Twoją opinie na temat tego chłopaka. Pozdrawiam