Najmniej urodziwy z tych synów ( kwestia gustu ) ,
za to najbardziej irytujący , rozwrzeszczany , rozkapryszony ,
nieznający wdzięczności i szacunku dla rodziców którzy mu wszystko dają
może i on w przyszłości będzie miał takie dzieci , ciekawe jak się będzie czuł ,
swoją drogą pewnie mu przykro i zazdrości swojego starszemu przyrodniemu bratu
większego powodzenia i propozycji
Ty w tej chwili myślisz o rodzince.pl czy o jego prawdziwym życiu ? Bo jego brat Kuba (w realu) jest jego bliźniaiem , a w rodzince Tomek to jego prawdziwy brat , a nie przyrodni ...
o dzięki za te perły mądrości , nie wiedziałem , nie przyszło by mi do głowy by przeczytać podstawowe inf o nim
PS czytanie ze zrozumieniem Ci się kłania :P
Przed przecinkami nie stawia się spacji. Tak samo po rozpoczętym nawiasie i przed jego zakończeniem.
mnie też kuba wkurza na maksa. to gówniarz który stylizuje się na wielkiego skatera i swaggera a jakby mu dać do ręki deskorolkę to po metrze by się wyjebał na ten swój głupi ryj. wkurza mnie też jego ordynarne zachowanie, lenistwo, brak szacunku do rodziców i totalnie nie śnieszne teksty. a jeśli chodzi o aktora to jest mierny, przyszłości mu nie wróżę.
Super , że zrozumiałeś myśl , granie męczącego domowego błazna to nie wyczyn aktorski ,
dzięki temu jest wyraźniejszy z 3 pociech ale i też najbardziej krzykliwy , awanturniczy i rozpieszczony .
Tak ... wiem to serial , ma bawić ale mnie nie bawi jego cwaniactwo , prostactwo i całkowity brak szacunku ,
zero wdzięczności i pomocy , tylko wykorzystywanie wszystkich , jeszcze raz powtarzam to serial ,
rola ale ten właśnie serialowy charakter jest najgorszy , nie da się go polubić ,
styl na luzaka , cwaniaka i " gwiazdę szkoły "
( inspiracja amerykańskimi gwiazdeczkami Footballa ) to za mało by się nim zachwycić .
w prawie każdej rodzinie znajdzie się taka "krzykliwa" osoba i jego postać tylko dodaje barwności serialowi.
ja go bardzo lubię i podoba mi się jak gra "cwaniaka" a w prawdziwym życiu wcale taki być może nie jest (tego już nie wiem).
gdyby wszyscy trzej bracia byli "milutcy" to nie było by nic ciekawego w nich i nie byłoby tych fajnych kłótni, sprzeczek, walk itd.
W jednym z wywiadów Zdrójkowski przyznał, że rola Kuby jest do niego dosyć zbliżona z charakteru osobistego. To wiele wyjaśnia, dlatego go nie lubię. Kuby nie cierpię, aktora nie znoszę.
Ludzie nie naskakujcie na chłopaka, jak z nim nawet jednego zdania w życiu nie zamieniliście... Okej, postać Kuby jest całkiem wkurzająca ale to jest tylko GRA AKTORSKA. Skąd mamy wiedzieć jaki jest w prawdziwym życiu, więc proszę darujcie sobie te napady na niego, bo on nigdy nic wam nie zrobił.
Ostatnio przyznał się, że między nim, a jego postacią są pewne powiązania, także to też tak nie do końca jest, że jak ktoś danego aktora nie widział, to go nikt nie zna prywatnie, lub nie domyśla się chociaż jaki mógłby być sądząc po jego ekspresji i ogólnym całokształcie.
Poza tym to co mówisz to demagogia.
Tak, wybacz to było kierowane do niego.
No wiesz te powiązania mogą być przeróżne, mogło mu chodzić o to, że mają podobne zainteresowania i temu podobne. Chodzi mi bardziej o to, aby nie oceniać ludzi, których się nigdy na oczy nie widziało, zwłaszcza na filmwebie, który chyba nie do końca jest do obrażania/oceniania charakterów i zachowań aktorów tylko ich gry aktorskiej. :)