w Rodzince.pl gra dobrze, ale popełnia typowy błąd. Hamuje się. Ma opory. Dobrze mu idzie, ale
mogłoby być lepiej. Podoba mi się jak gra dzieciaka, który jest jednocześnie jest rozwydrzonym
nastolatkiem i jednocześnie strasznym "filozofem" (to popularne stwierdzenie, aczkolwiek nie
lubię go nadużywać w TAKICH sytuacjach). Troche mnie denerwuje jego sposób mówienia.
Troche jakby NAPRAWDĘ DOBRZE deklamował wierszyk w trzeciej podstawówce. Mówicie na
tych forach, że chłopak się jeszcze może nauczyć. Prawda jest taka, że PRAWDZIWEGO aktorstwa,
nie da się nauczyć. Ten chłopak ma talent, więc z pewnością musi go MOCNO wyszlifować. A co
do jego wieku - gra 16-latka. A ma 12 lat. Dlaczego Freddie Highmore gra 17-latka, mając 21 lat, a
13-latka, mając 18, i TEGO NIE WIDAĆ?? Starzeje się chłopak! :)))
bez przesady nie gra 16 latka. w rzeczywistości ma 13 lat a gra chyba 14 latka tak mi sie wydaje że w 1 gimnazjum jest w filmie bo często straszy Kacperka jak to będzie gdy on przyjdzie do gimnazjum ;p
WUJEK: No to co? Trzecia gimnazjum... za rok do liceum tak?
ON: A co to tylko licea są na świecie?
WUJEK: Ale daj spokój no powiedz mu (do Ludwika) że w liceum to dopiero sie skrzydła rozwija. Ja najlepiej liceum wspominam...
LUDWIK: No jak ty w zawodówce byłeś....