Niedosyć, że w rodzince.pl gra takiego przemądrzałego bachora, to w dodatku gra go bardzo sztucznie.Pisałem z nim przez nktalka(to było jego oficjalne konto na nk.pl) i stwierdzam, że jest bardzo niemiły.
Plotka:On ma dyskleksję.
Ech....:(
Daję 3/10 bo jest jeszcze dzieckiem i zagrał w wielu produkacjach...
Nie, no przesadziłem.
Po prostu wczoraj miałem zły dzień, wszystko mnie wkurzało i przyszłem na Filmweb powyżywać się na pierwszych-lepszych osobach.
To z tym nktalkiem to sobie zmyśliłem, żeby było więcej napisane(żałosny jestem).
Dzisiaj na Polsacie2 był w Rodzinie Zastępczej i nie było aż tak tragicznie...
Dobrze by było, jakby rzucił tą okropną rodzinkę.pl
Dam 5/10.
Świetny?!Chyba denny...
Dlaczego wszyscy jarają się tak świńskimi dziećmi?
P.S. Nie jestem zazdrosny.
@Patrykpl_filmaniak
Dziecko, ile razy mam Ci powtarzać, że nie jestem zazdrosny? Mam lat 24, jestem magistrem, wykształciłem się na psychologa (tyle, że jeszcze nie mam pracy więc cały czas siedzę w domu), zakończyłem naukę na Uniwersytecie im. Adama Mickiewicza w Poznaniu, na Wydziale Nauk o Społeczeństwie, więc aktorem raczej już nie zostanę i nie mam powodów do zazdrości. Krytykuję, ponieważ go po prostu nie lubię i tylko wyrażam swoją opinię. Może w wulgarny i wredny sposób, ale ją wyrażam,
Tak, mogę go lubić, ponieważ aktorzy często rozmawiają ze sobą "na wizji" i tam objawiają się ich charaktery. Dzieci zazwyczaj są nijakie i niebyt miłe, dla tego ten, o którym tutaj dyskutujemy nie wzbudza mojej sympatii.
Fakt, nie jest świński, wiem że przesadziłem. Poniosły mnie wtedy emocje, więc coś takiego mu zarzuciłem. Jego i jego fanów przepraszam, jeśli kogoś z Was uraziłem.
Adam to bardzo miły chłopak, możesz wierzyć lub nie, ale my się kumplujemy, jak coś to tu tej mój fbl : http://www.photoblog.pl/everythinks/120798223/w-milym-gronie-3.html
ja to druga od prawej. ;) no i nade mna Adam, on jest super i cały czas żartuje, a ja zawsze dam się nabrac, haha xd