Strasznie brzydka kobieta, w dodatku na starosc napuchla jej twarz i wyglada jeszcze gorzej. Aktorka tez z niej mierna
Idealem piekna nie jestem, ale gdybym tak wygladal jak stara alkoholiczka, to bym sie nie pokazywal w telwizji. A Wy musicie byc do niej podobne skoro tak sie bulwersujecie, czego szczerze wspolczuje...
Mam prośbę. Prześlij jakiś link do swojej fotki. Zobaczymy. Bo jak już pisałem na innym forum same lafiryndy i brzydkie babska tak mówią, żeby się dowartościować.
Dokładnie. Jeśli ktoś sam jest brzydki i zazdrości urody innym ludziom, zawsze mówi i pisze odwrotnie, bo sam ma kompleksy i chce się dowartościować. Wystarczy być obiektywnym i nie kłamać z zazdrości.
"Stara alkoholiczka", "napuchnięta twarz"?!
Albo jesteś niewidomy, albo masz totalnie spaczony gust...
Pani Agnieszka to piękna kobieta, z ogromnym talentem aktorskim !
A co do dalszej części twojego komentarza, zapewne jest dużo kobiet, które chciałyby wyglądać jak p. Agnieszka, ale z tobą na ten temat nie ma co dyskutować, bo pewnie lecisz na plastikowe barbie prosto z rusztu. Powodzenia.
Wy to już chyba nie macie się czego czepiać na tym filmwebie i czepiacie się wszystkiego.... Pani Agnieszka jest świetną, ładną i utalentowaną aktorką!!!
Zgadzam sie z olcia :) Gosciu chyba nie widział żadnego filmu z jeje udzialem wiec o czym rozmowa ....
" daunem " - chodzilo moze o "downa" ? o_O
Mnie za to rozwala, ze jak ktos napisze o kims innym, ze jest 'brzydki' to sam musi tez taki byc, albo miec kompleksy. Skad wzieliscie te teorie? Skonczcie w koncu z ta 'zazdroscia'. Owszem, moze w nektorych przypadkach to ma racje bytu i odzwierciedlenie w rzeczywistosci, ale na boga- ile mozna?
Pokazaliscie swoj poziom, tymi wypowiedziami. ;|
Proszę nie obrażać niepełnosprawnych Pracuję z nimi i to są inteligentni ludzie w przeciwieństwie do autora tematu.
odpowiedz na moj post, wiec gdzie ich obrazilam.. ? I skad stwierdzenie, ze autor nie jest inteligentny? Bo napisal ze jego zdaniem ta kobita jest brzydka? Moim tez nie jest piekna ani nawet ladna. I co to swiadczy o tym, ze brak mi inteligencji i w porownaniu do mnie dzieci z zespolem downa sa inteligentne, tym samym ja nie jestem? Ty wiesz w ogole co Ty napisalas.. ?
Robo, ktoś powinien ci lutnąć za tę prowo.
Pilaszewska z czasów ML to piękna kobieta. Lepsza, niż te młode głupie peezdy promowane obecnie przez telewizję.
Ty chyba żartujesz. Ona grała tam sztucznie, a jak odeszła to nie była to żadna strata dla serialu (chociaż od K. Żak była faktycznie ciut lepsza).
Jak ona jest brzydka, to.... ja jestem ładna! (a nie jestem! :)) ... Co Ty piszesz???!!! Chcesz pobić rekord odpowiedzi na taki wpis?!...
To przede wszystkim nie jest typ aktorki, która ma świecić tyłkiem i dekoltem, tylko odnajdywać się w rolach, takich jak np. skromna Alinka w "Miodowych Latach". Jest ok pod względem wyglądu (przecież nie jest brzydka) i bardzo fajnie gra. Lepiej chyba ignorować takie wypowiedzi jak powyższa (założyciela tematu), co od teraz zacznę praktykować ;)
Bardzo słuszna uwaga! Aktorki, które mają wnieść coś głębszego do swych ról (jak np. ona), też są nam potrzebne. ;)
Chyba żeś z Księżyca spadł ona i brzydka to co powiesz o np. Agacie Buzek!
Zamknij lepiej ziape jak się nie znasz!
Pani Pilaszewska to właśnie jedna z lepszych polskich aktorek!
Jak czytam takie posty jak Twoj ROBOTOBIBOK to jestem za wprowadzeniem ACTA by takich nadzorowali za sama glupote
Uroda jest oczywiście kwestią gustu, który masz swoją drogą wyjątkowo spaczony. Natomiast zarzuty odnośnie fatalnego aktorstwa są bezpodstawne - Pilaszewska zjada na śniadanie 99% aktualnych polskich gwiazdorek naszego kina (pomijając kwestię teatru).
Nie tylko twarz jej napuchła. Ze zgrabnej dziewczyny stała się zaniedbanym kaszalotem naskującym swoj wielki tyłek i uda workowatymi spodnicami do kostek. Stąd pewnie jej wredny charakter bo patrząc na siebie codziennie w lustrze nie może sobie tego wybaczyć.
Moim zdaniem bardzo ładna, nawet mimo upływu lat i dodatkowych kilogramów ma w sobie to coś. Lubię nawet jej charakterystyczny głos. Gdybym była facetem to bym za nią szalała. Bardzo kobieca.
Jak na moje pani Agnieszka jest dobrą aktorką. Skoro jej nie lubisz, nie musisz od razu jej hejtować.