Aidan TurnerII

8,4
10 948 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Aidan Turner

Ktoś jeszcze tak uważa? Kiedy oglądam z nim wywiady wydaje mi się być trochę zbyt wymuskany, a w Hobbicie jest taki męski itd. ;)

weruda

Jako Kili wygląda na prawdę super. Takie dłuższe włosy i lekki zarost pasują mu, ale mi osobiście podoba się również tak normalnie :) Tylko niech nie zapuszcza brody, haha ;D

cruciatus_

Mam podobne zdania :-). W hobbicie jest poprostu boski normalnie w zyciu tez:-) ale bez brody takiej mocnej jest mu znacznie lepiej :-)

weruda

Do wymuskania troche mu brakuje. Normalny facet, ale fakt dzieki niemu oraz Thorinowi ogladanie Hobitta jest jeszcze przyjemniejsze:)

PurpleAngel

P.J. wie jak przyciągnąć kobiety do kina.

diefremde

I zauważ, że głosy piszczące za wylizanymi elfami są w zdecydowanej mniejszości ;)

diana6echo

No nie wiem z moją przyjaciółką się pobiłyśmy w gimnazjum o Legolasa, znaczy ona twierdzila że jest naj a ja wręcz odwrotnie. Ech to było 10 lat temu. Dobry Boże niech te czasy wrócą.

weruda

Na początku też tak uważałam, zwłaszcza jeśli chodzi o Thorina/Richarda Armitage, ale to kwestia przyzwyczajenia. Obejrzyj z Turnerem Being Human (sezon trzeci wyciska łzy) czy Desperate Romantics. Aczkolwiek każdy z panów jako krasnolud prezentuje się lepiej ;)

diana6echo

Aidan jako Mitchell jest świetny. Te trzy sezony Being Human to tylko 22 odcinki, więc polecam :)

weruda

Ja myślę tak samo :) Aidan jako Kili jest całkiem-całkiem. Natomiast bez charakteryzacji zupełnie mi się nie podoba :<

weruda

Zgadzam się. Jako Kili jest po prostu zachwycający, jako Aidan już tak nie błyszczy, przeciętny powiem nawet, ale nadrabia uśmiechem (który ma cudny) i poczuciem humoru - A to dużo uważam :)

kaylah7

Przeciętny. A to dobre. W każdym wcieleniu jak również jako Aidan jest wręcz zachwycający, Obejrzyj na you tube fragment innego filmu z nim lub nawet tylko wywiad a zmienisz zdanie.

irron

Widziałam. Ja nie powiedziałam że jest przeciętnym aktorem. Lubię jego role. Chodziło mi o urodę - to, że wygląda normalnie, jak normalny człowiek a nie jak wyczesana wyhuhana gwiazda. To dobrze. Niewielu dziś takich. Chodziło mi tylko, że w stylizacji Kiliego jest mu o wiele wiele lepiej :) Za to uśmiech to jego największa ozdoba i super, że obdarza nim też grane przez niego postacie :)

kaylah7

Oto link do info o jego nowej roli z jego najnowszym zdjęciem
http://www.digitalspy.co.uk/tv/news/a554537/aidan-turner-to-lead-bbc-ones-new-po ldark-series.html

Chcę takiego " przeciętnego, normalnego człowieka"
Serio!

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem