Aidan TurnerII

8,4
10 887 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Aidan Turner

Naraz gra w dwóch seriach kinowych: dary anioła i hobbit(i bądźmy szczerzy nie gra przechodnia nr 3), dodatkowo kręci cały czas serial z BBC w Wielkiej Brytanii. Kiedy on śpi?

Anaterka

Jeżeli masz na myśli Being Human to UWAGA SPOILER! gra w tym show tylko do 3 serii włącznie ;/ uśmiercili jego postać, na czym niestety cała historia baaardzo straciła i tak na serio 4 i 5 sezon są hm... no są, bo są......

użytkownik usunięty
Black_Sheep

Dokładnie, w serialu już nie gra, a dodatkowo cały Hobbit został nakręcony w 2012 roku, pozostają Dary Anioła ;)

Dary anioła też na razie są zawieszone, czyli wychodzi na to, że wcale nie jest taki zapracowany.

Pani_Zima_1989

oj tam oj tam ;) a w sumie to szkoda, bo jest na co popatrzeć - w znaczeniu, że nie tylko ładna facjata, ale również całkiem dobre aktorstwo... a Tolkien się w grobie przewraca ;)

Black_Sheep

przewraca się bo ?? w odniesieniu do Twoich wcześniejszych słów ;))

more_than_a_woman

no bo od kiedy to krasnoludy są przystojne?! Np Kili, Fili czy Thorin?! Common... Krasnoludy nie powinny być sexy. ;)

Black_Sheep

niestety nie czytałam książki, ale ktoś mi mówił, że Thorin jest przyjemnie opisany ;)

more_than_a_woman

od przyjemnego trochę daleko do sexy ;) moim zdaniem jakby im dodać trochę cm w filmie to np Kili, czy właśnie Thorin, mogli by robić z elfy ;) nie, że marudzę - co to, to nie ;) bardzo mi się podobają takie dwarfy i cieszy mnie, że jest na czym "oko zawiesić" ;)

Black_Sheep

słowa "przyjemnie" użyłam zachowawczo i dyplomatycznie ;) może jestem dziwna, ale ani Kili ani Fili na mnie nie działają, moje oko zawiesiłam rok temu na Thorinie i tak jest do dziś i wątpię, że to się zmieni ;P

Black_Sheep

Jeszcze by tyko brakowało go w "elfiej' wersji. Chyba moje ciśnienie by tego nie wytrzymało.
Widziałam z nim wszystko, za Being Human nawet za 4 i 5 sezon sie nie zabieram, bo wszystko co mnie tam interesowało mi stamtąd zabrano, a w DA..ta nowa stajlówa wygląda bosko, duży kontrast bo Mitchell był dużym slob 'em ;)

boogiebooo

Prawda jest taka, że Aidan mógłby grać w worku i tak byłby obłędny. Niektóre typy tak mają.
Mnie podoba się każde jego wcielenie i każdy styl:)

Pani_Zima_1989

Ofkors - każde 'odzienie'. Nawet bez.
;)

Pani_Zima_1989

Przeczytałam o tym worku...
Przecież on zagrał we worku ! Jako krasnolud i w sumie masz racje nadal "wygląda obłędnie " ;)

paulina___

Haha, no przecież! Ale ten worek to była taka przypadkowa myśl, nie pomyślałam akurat o tej scenie z trollami, a tu się okazuje, że trafiłam:)

boogiebooo

oj co prawda, to prawda ;) ale nawet jako slob - był ekstra ;) pozostaje czekać na trzecią część Hobbita. Co do Being Human - to nie mam pojęcia co za yntelygent wymyślił uśmiercenie Mitchella. Serial bardzo na tym stracił. Ja swoją przygodę z produkcją zakończyłam na pierwszym odcinku 4 serii. A szkoda.... amerykańska wersja już totalnie ssie, że tak powiem ;)

Black_Sheep

,,Co do Being Human - to nie mam pojęcia co za yntelygent wymyślił uśmiercenie Mitchella. "- sam Aidan. Gdy zdecydował odejść z serialu, poprosił, aby uśmiercić Mitchella, ponieważ według niego to było najlepsze dla historii, najlepsze wyjście. I ja się z nim zgadzam, mimo że żal wampira.

Pani_Zima_1989

oo to dobrze wiedzieć ;) myślałam, że może któryś ze scenarzystów ;) taka mała wtopa z mojej strony. Również się nie zgadzam, nie miał racji. Chociaż z drugiej strony dobre i te 3 sezony, bo później mogliby naciągać jak np Supernaturala.

Black_Sheep

E tam, wtopa, to zrozumiała reakcja:) Ja też żałuję, że nie pograł w tym serialu dłużej, ale dzięki temu historia Mitchella nabiera sensu i kończy się bardzo wzruszająco. Lepsze takie zakończenie niż przedłużone na siłę właśnie.

Pani_Zima_1989

Ja dopiero dzisiaj rozpoczęłam oglądać ten serial, ale i tak z różnych stron internetowych mniej więcej wiedziałam, co się stanie. Ale to i tak mnie nie zniechęciło. Chcę to obejrzeć i już po pierwszym odcinku mnie to wciągnęło :) Z jednej strony szkoda, że tylko zobaczę go w 3 seriach, ale z drugiej tak jak Wy mówicie, po co na siłę przeciągać?
Mam nadzieję, że po Hobbicie i Darach Anioła, zobaczymy go jeszcze w jakiś innych produkcjach.