Jest tak piekna, ze wydaje sie to niemozliwe!
Zawsze myslalem ze Angelina Jolie jest nieziemska, ze Adriana Lima jest cudem swiata, a tu prosze. Ona bije na glowe uroda wszystkie aktorki jakie widzialem. O modelki sie nie spieram bo to kwestia gustu - czy Lima czy Ash np... Dla mnie Ash jest bardziej kobieca od Limy np. Chociaz oczy maja obydwie niesamowite.
Jedno trzeba przyznac - Indyjki sa najpiekniejsze na swiecie ( nie liczac Polek ).
Zgadzam się nie ma takiej jak ash pierwszy raz ją widziałam w devdasie prawdę powiedzieć aż mi oczy wylazły na wieżch w dhoom 2 tez wygląda fajnie tylko całkowicie inaczej devdas to historyczny mozna powiedzieć a dhoom 2 to akcja
Z każdym filmem coraz bardziej ją lubię i coraz bardziej zachwycam się jej urodą. Angelina ma tylko łądne usta a ona i uśmiech i oczy - co do których na pewnym forum była dyskusja. Jaki jest jej prawdziwy kolor occzu... jak bym chciała zobaczyć z jej udziałem 'dumę i uprzedzenie" ... <marzenie>
kobieta piekna i w tym temacie nie mozna polemizowac, ale aktorka z niej raczej koszmarna, tanczy swietnie, ale gra fatalnie... nawet jak na standardy Bollywood
Angelina tez jest piękna i nie chodzi tylko o usta.
Co do Ash: pierwszy raz ją zobaczyłam w...magazynie "Viva" - na jednym z jakichś festiwali. Tak pięknej aktorki nie widziałam nigdy. Pierwszy film z jej udziałem jaki widziałam to były "Kroki w chmurach". Potem "Devdas" (bardzo, bardzo piekny film) Co do jej gry: bardziej lubię jej grę aktorską niż grę Preity Zinta i Kajol, jesli chodzi o standardy Bollywood. Przynajmniej moim zdaniem. Ktoś się może ze mną nie zgodzić...
Mimo wszystko: Uwielebiam ją!