Aishwarya Rai Bachchan

Aishwarya Krishnaraj Rai

8,0
2 609 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Aishwarya Rai Bachchan

Jest tak piekna, ze wydaje sie to niemozliwe!
Zawsze myslalem ze Angelina Jolie jest nieziemska, ze Adriana Lima jest cudem swiata, a tu prosze. Ona bije na glowe uroda wszystkie aktorki jakie widzialem. O modelki sie nie spieram bo to kwestia gustu - czy Lima czy Ash np... Dla mnie Ash jest bardziej kobieca od Limy np. Chociaz oczy maja obydwie niesamowite.
Jedno trzeba przyznac - Indyjki sa najpiekniejsze na swiecie ( nie liczac Polek ).

Bounce

Zgadzam się nie ma takiej jak ash pierwszy raz ją widziałam w devdasie prawdę powiedzieć aż mi oczy wylazły na wieżch w dhoom 2 tez wygląda fajnie tylko całkowicie inaczej devdas to historyczny mozna powiedzieć a dhoom 2 to akcja

Bounce

I świat też ją docenił bo została miss world w 94 chyba

Archea

Dokładnie ;] A w 2000 roku zdobyła tytuł 'Najpiękniejszej Miss World Wszech czasów'. ;)

Seniorita_Paulita

Z każdym filmem coraz bardziej ją lubię i coraz bardziej zachwycam się jej urodą. Angelina ma tylko łądne usta a ona i uśmiech i oczy - co do których na pewnym forum była dyskusja. Jaki jest jej prawdziwy kolor occzu... jak bym chciała zobaczyć z jej udziałem 'dumę i uprzedzenie" ... <marzenie>

one_blood

kobieta piekna i w tym temacie nie mozna polemizowac, ale aktorka z niej raczej koszmarna, tanczy swietnie, ale gra fatalnie... nawet jak na standardy Bollywood

Szmergel

Angelina tez jest piękna i nie chodzi tylko o usta.

Co do Ash: pierwszy raz ją zobaczyłam w...magazynie "Viva" - na jednym z jakichś festiwali. Tak pięknej aktorki nie widziałam nigdy. Pierwszy film z jej udziałem jaki widziałam to były "Kroki w chmurach". Potem "Devdas" (bardzo, bardzo piekny film) Co do jej gry: bardziej lubię jej grę aktorską niż grę Preity Zinta i Kajol, jesli chodzi o standardy Bollywood. Przynajmniej moim zdaniem. Ktoś się może ze mną nie zgodzić...

Mimo wszystko: Uwielebiam ją!