Aishwarya Rai Bachchan

Aishwarya Krishnaraj Rai

8,0
2 609 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Aishwarya Rai Bachchan

działa mi strasznie na nerwy. lubię bolly ale filmy z je udziałem mi się nie podobają.

ejka_2

Uwielbiam charakterną Preity, energiczną Kajol, zabawną Kareene, lubię też Rani. Aishwarya jest zawsze taka sama przesłodka aż do znudzenia. Nie rozumiem dlaczego jest taka popularna.

ejka_2

Zobacz sobie film z Aishwaryą "Khakee" lub "Provoked" być może wtedy zmienisz o niej zdanie. W tych filmach nie miała jak mówisz "przesłodzonych" ról, wręcz przeciwnie.
Bardzo lubię te aktorki, które wymieniłaś - również tak jak Ty uważam,że Preity jest świetną aktorką, ponieważ potrafi się wcielić w role zarówno dobre jak i złe. Rani potrafi wzruszyć swoją grą aktorską jak i rozbawić, Kajol jest "wulkanem energii", ale przez to,że gra same takie role, ciężko wyobrazić ją sobie w innej, np:złej. Co do Kareeny ... głównie mi się kojarzy z "rozpuszczoną lalką", ale to pewnie przez rolę jaką zagrała w "Czasem słońce, czasem deszcz". Natomiast bardzo podobała mi się w "Kiedy ją spotkałem" :)
Pozdrawiam serdecznie

Lucjana

Też nie lubiłam Aish i też grała mi na nerwy. Jednak po obejrzeniu: Mohabbatein i Josha zmieniłam o niej zdanie. Bądź co bądź jest świetną aktorką. Teraz mi tu głupio to pisać bo wcześniej na nią najeżdżałam. Ale teraz jest jedną z moich ulubionych aktorek. A oglądać filmy z nią to dla mnie czysta przyjemność.!;)

użytkownik usunięty
patus921

Prawda:) Ash jest zawsze do siebie podobna... trochę przesłodzona i nie identyfikuje się z jej postaciami. Energia Kajol, Wredność Preity, Wyjątkowa zwykłość Madhuri, sztywność Rani-czasami mi się wydaje, że faceci w filmach ją przytłaczają:P.
Co do Ash, to może coś się z nią teraz nowego zrobiło, bo nowe filmy ma z Hollywood, a ja coś nieczęsto oglądam Amerykę:P, w "Ostatnim Legionie", mnie zaskoczyła:) Nawet mile:P