Zgadzam się. Aishwarya Rai jest ładniejsza gdy jest naturalna,a nie taka wymalowana i wyretuszowana.
Pozdrawiam
Plusik dla osóbki powyżej...chłopie przyjrzyj się sobie ... ja bym ci dała co najmniej 12 lat...i ty oceniasz piękno kobiety...obawiam sie, że jak to mawia moja mama "jeszcze nie wiesz, co do czego służy"...no cóż poczekaj jeszcze troszkę malutki z takimi komentami :D
A ty raczej nie świecisz tylko odpychasz. Może i jest ta fotka troche przerobiona ale nie sugeruj, ze Aishwarya jest nie ładna - bo jeśli tak, to oczu nie masz.
To nowe zdjęcie jest o niebo ładniejsze od poprzedniego, a indyjskie 'szmatki' są super. Chętnie bym wskoczyła w takie sari. :)
Czegóż można żądać po nastolatku (płci męskiej - wiadomo - oni dorastają dłużej) miłośniku Miśka Koterskiego...
uuuu...i czy ktoś mówił, że to płeć piękna jest słaba...:D
To widocznie oglądanie "ętęligątnych" programów daje mu życiową mądrość:D
To, co napisałeś " jest po operacji plastycznej" raczej na to wskazuję...
Człowieku teraz się broń lepiej :P:P:P wreszcie przyszły mądre osoby i podstawiły ci nogę:D
jak dla mnie to Aishwarya Rai jest brzydka z toną makijarzu czy bez niego. O wiele ładniejsza jest np. moja ulubiona aktorka Kajol.
dalem do zrozumienia ze kobiety ladniej wygladaja bez tego retuszowania w photoshopie po ktorych przypominaja postacie z kreskowki
Masz rację - nieraz kobiety ładniej wyglądają i bez retuszowania. Tylko że na tym zdjęciu Ash nie wygląga jak postac z kreskówki...
Jemu chodziło o to zdjęcie (najpierw było na profilu Ash):
http://www.aishwarya-rai-wallpapers.info/wp-content/uploads/2008/03/aishwarya-ra i-wallpapers-1024-3.jpg
No i dobra. I również na tym zdjęciu nie przypomina postaci z kreskówki. Może rzeczywiście przesadzone z Photoshopem.
Jak dla mnie ona zawsze byla jest i będzie najpiękniejsza.
Zgadzam się z Ed_ką. Aishwarya jest piękna i nic tego nie zmieni. A to zdjęcie poprzednie - popieram jest zbyt mocno wyretuszowane, ale i tak to nie jest wina Rai, bo przecież nie ona to robi.. z resztą wszystkie gwiazdy w Hollywood mają retuszowane fotki...
No cóż powiedzmy sobie szczerze, wszystkie zdjecia ktore sa na necie poszly pod retusz w photoshopie, Ash wygląda pięknie nawet bez grama makijażu np w Duma i Uprzedzenie czy magia Zmysłów... tam jest prawie że bez makijazu w niektorych scenach
ed_ka ---> naucz się czytać ze zrozumieniem, pewnie są jakieś warszataty. Ewentualnie poproś lekarza, może ci przepisze leki uspokajające. Jesteś co najmniej żałosna.
Jeżeli chcesz tak bardzo obwieścić, że ją lubisz/ podoba ci się, to zrób to gdzie indziej i nie napadał biednego chłopca, który nic ci i nikomu nie zrobił. :|
Wiesz nie ma co na nią napadać, bo to co napisał ten "chłopiec" jest przykre, przynajmniej dla Aishwaryi i jej fanów...
Ja osobiście nie pałam do niej sympatią ale pisanie bezsensownych postów jest nie na miejscu a przypominam, że to nie czat tylko Film Web.
Takie przypomnienie...
W żaden sposób NIE obraził Aishwaryi. Napisał tylko, że na tamtej fotce przesadzili z retuszem, a Rai wygląda lepiej naturalnie.
zgadzam się z ???? xD Ash wygląda ładnie nie zależnie od tego czy jest pod photoshopem czy też nie ;p
To forum jest po to żeby o takich rzeczach mówić otwarcie, więc powiedziałam. A ty gadasz jak potłuczony.
Dodam jeszcze, że nie potrzebuję leków uspokajających, a żałosny to jesteś ty sam. Umiem czytać ze zrozumieniem - założyciel tematu bardzo wyraźnie napisał w pierwszym poście że Ash jest brzydka. Myśl co chcesz - ja jako jej fanka tak to odbieram. "...i ludzie myślą, że TAKIE COŚ ładnie wygląda" - można rozumieć dwojako - autor miała na myśli albo osobę (Aishwaryię) albo tego Photoshopa, ale mnie się to skojarzyło z tym pierwszym. ŻEGNAM!
''Umiem czytać ze zrozumieniem - założyciel tematu bardzo wyraźnie napisał w pierwszym poście że Ash jest brzydka.''
NIC takiego nie napisał.
''"...i ludzie myślą, że TAKIE COŚ ładnie wygląda"''
Nie napisał 'ludzie' tylko 'goscie od retuszowania', co jednoznacznie mówi iż chodziło mu o retusz.
''Umiem czytać ze zrozumieniem''
ojj... kwestionowałbym to... ;p
A teraz pozwólcie, że ja dodam moją opinię...
Z jednej strony modzio ma rację, bo świeci się na tej poprzedniej focie jak lusterko...ale i tak jest ładna (na pewno ładniejsza ode mnie i nie wstydzę się do tego przyznać)... Może ci goście trochę przesadzili, ale to nie zmienia tego, że macie się rzucać na tego chłopaka tylko dlatego, że wyraził swoją opinię...
A teraz coś do Ed ki...
Tak bronisz Aishwarya'y (sorry nie wiem jak napisać jej imię) jak by od tego zależało twoje życie...
Modzio ma rację, przesadzili z tym retuszem, a ty za wszelką cenę chcesz udowodnić jaka to ona jest piękna...
Mogę zadać Ci pytanie... co jej albo tobie to pomoże jak będziesz jej tak bronić... Bo zachowujesz się jaby to ciągłe bronienie jej miało jakieś znaczenie i sens. Przecież to normalne, że nie każdy będzie ją lubił i ty nic z tym nie zrobisz... Więc dam Ci radę, przestań bronić Aishwarya'y bo na świecie jest tyle osób co jej nie lubi i jeśli ty byś chciała stawiać swoje argumenty przeciwko nim to byś się wykończyła...
Sorry, że tak dużo pisze, ale ogólnie jest gadatliwą osobą...
Pozdrawiam ;)
Powiem tak... Rozumiem Edke, bo sama nie raz, nie dwa za SRK bym się nerwicy nabawiła... Retusz- tu właśnie jest taki problem, że żadna aktorka bez retuszu dobrze nie wygląda... Kogo to obchodzi, jakie jest zdjęcie, jak aktor/ka wygląda, skoro my tu filmy omawiamy,a nie to jak się charakteryzują aktorki, bo to by było bezcelowe... przecież nie można patrzeć na aktorki jako niebotyczne piękności, bo makijaż nawet z brzydkiej kobiety zrobi piękność. Ash ma ten plus, że jest tak ładna, iż makijaż tę urodę jeszcze podkreśla... Kogo to interesuje czy się świeci czy nie?
monicalol2
Po pierwsze: Ed_ka...
Po drugie Aishwaryi...
Po trzecie bronię nie dlatego że zalezy od tego moje życie (jak napisalaś),ale własnie dlatego że nabawiam sie tej nerwicy - o której pisała Princessarwena.
Po czwarte udowodnić - tak chcę udowodnić pooglądaj sobie jej zdjęcia bez retuszu, gdzie nie ma tyle tapety a zobaczysz jest piękna.
Po piąte: no wlaśnie "kogo to interesuje czy się świeci czy nie?"