Aishwarya Rai Bachchan

Aishwarya Krishnaraj Rai

8,0
2 602 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Aishwarya Rai Bachchan

ona jest jedną z najpiekniejszych aktorek :D cudna kobietka

varixx

Kajol jest piękniejsza :)
Ale Aish też niczego sobie. Ładnie wygląda, genialnie tańczy, a ostatnio odkryłem, że nawet aktrostwo nieźle jej wychodzi. Jak na osobę, która swoją karierę rozpoczęła od wygrania Miss World prezentuje wysoki poziom i idzie jej świetnie.

varixx

o wlasnie. Kajol jest ladniejszy xD
chociaz Aish ladniej tanczy, nadal Kajol jest ladniejszy, slodszy i lepiej gra z SRK : )

varixx

a dla mnie Aishwaraya, ale to kwestia gustu :) jak na hinduskę ma niebieskie oczy :) ale też sie zgadzam, że Kajol jest ładna.

varixx

dla mnie aishwarya jest nie do przebicia jeśli chodzi o urodę. aktorstwo rzeczywiście kajol ma na o wiele wyższym poziomie, ale aish jest bezkonkurencyjna z tymi swoimi oczami łani, gdybym miała zostac les to tylko dla niej:D

varixx

Ja stoję murem za Kajol. Uważam że jest piękniejsza, naturalniejsza i sympatyczniejsza, choć Aish niczego nie brakuje. Kwestia gustu:)

Jalie

Rani i Kajol o wiele ladniejsze ! ale Ash tez piekna kobieta

skarpetka_4

Ash ma typ urody królowej sniegu , od Rani i Kajol bije ciepło one oprucz urody maja wdziek i coś takiego w sobie co przyciaga , Ash jest piekna ale .... dla mnie nic wiecej

Bene

Bene - piszę się oprÓcz ;)
Jak dla mnie to Rani jest zdecydowanie najładniejsza!!!!! Kajol różnie, potrafi wyglądać zarówno pięknie jak i zupełnie niepięknie ;) A Aish... Jak już ktoś napisał - taka Królowa Śniegu, choć nie powiem, piękna ;) Ale samo piękno to jeszcze mało, więc jednak RANI!!!!!!

PS Sushmita to też piękna kobieta...

varixx

Aish jest u mnie na 6 miejscu najpiękniejszych kobiet świata :) Kajol nie jest tak ładna...

Aimee

Ja wiem kto piękniejszy ! :P KAJOL ! ona bije na głowe wszystkich . Rani , Aish to takie szare myszki przy niej nie mowiąc juz o Preity . Bardzo ładna jest też Bipasha Basu . :)

marina_bg

Kajol jest utalentowaną aktorką, ale z tą urodą to gruba przesada.

varixx

ja też uważam że Kajol jest ładniejsza;)

alexa_3

a ja uwazam, ze Sushmita Sen i Madhuri Diźit są jeszcze ładniejsze;) Chociaz Ash zeczywiscie zapiera dech w piersiach...nawet kobietom;)

baazigar

zdecydowanie rani mukherjee i amrita rao... zadna aishawarya, ktora jest bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.............

Daggulka_Preity

Ja uważam, że Kajol jest najśliczniejszą aktorką jaką widziałam w życiu, nie to, że jestem jakaś inna czy co :P Ale jak ją widzę to się uśmiecham :P A z Szaruczkiem jeszcze wygląda tak cudownie, moim zdaniem są najpiękniejszą parą :P Więc Kajol bez dwóch zdań ;P Pozdrawiam!!!

varixx

Ash jest jedyna !!! nie ma na świecie piękniejszej !!!!
Madhuri jest zaraz za nią na mojej liście :D choć tańczy lepiej od Ash :)

owska

Masz rację, Ash jest jedyna w swoim rodzaju, ma wiele fajnych fotek :) A tutaj, na fotce w profilu tak sobie wyszła, mogli dać ładniejsze zdjęcie:P

U mnie na drugim miejscu jest Amrita Rao :P

Aishwarya_Rai_blog

Właśnie wyczytałem, że odrzuciła rolę Heleny u Petersena. Szkoda, bo jak patrzę na Diane Kruger to nie wiem o co się Ci grecy tam tłukli...

varixx

Bez wątpienia Aish ma piękne oczy.... Prawda?

varixx

Wg mnie Kajol jest na pierwszym miejscu ale Aishwarya zaraz na drugim. Uwazam ze obie sa piekne:)

Jacky_Firth_Northam

Rani jest po prostu milusia. Przede wszystkim poprawia mi humor swoimi boczkami i fałdkami, zresztą jak większość z nich :D Kajol jest typową hinduską zaś Aish ma międzynarodową urodę, ważne, że obydwie się wyróżniają spośród tłumu bollyaktorek.

varixx

Zdecydowanie Kajol, choć do Aishawaryi trzeba się przekonać.

varixx

Faktycznie Aishwarya jest chyba najpiękniejsza w Bollywood...no może razem z Madhuri :) ale Kajol piękniejsza od Aishwaryi??!! To troszkę dziwne....bo ani inteligencją, ani urodą nie dorównuje pani Rai-Bachchan. Co prawda Kajol jest świetną aktorką,ale jej figura pozostawia wiele do życzenia...nie mówiąc już o tych wiecznie prawie zrastających sie brwiach...

Edyta713

z tą inteligencja to sie nie zgadzam ! w tym temacie to chyba nikt Kajol ani Ash testu MENSY nie robił ??
a jeśli chodzi o urodę hinduskich aktorek to Ash jak dla mnie jest niezaprzeczalnie najpiękniejsza :) ale musze powiedzieć ze są tez inne panie nie mniej piękne... Madhuri,Preity,Rani,Amrita,Pryianka,Bipasha,Shilipa,Kajol,Juhi, Tabu,Sushmita,albo Deepika( z Om Shanti Om )piękne hinduskie aktorki można wymieniać bez końca[ale jest jedna która moim zdaniem no niestety nie jest ładna-Kareena Kapoor !! wrrr...], kazda z nich ma cos w sobie i jest wyjatkowa...
no i ta figura, to tez wcale nie jest sprawa oczywista ;), najlepsze bolly-aktorki mają słodkie krągłości... czyż nie ???

owska

Ja po prostu nie uważam za zbyt inteligentne, jeśli ktoś mówi ?Jestem oczytana i inteligentna. Nie będę tego kryła, tylko dlatego, że komuś się to nie podoba. Jeśli tak, to jego problem." (a dlaczego komuś miałoby sie nie podobać to ze jest oczytana i inteligentna, jeśli taka jest??)Albo "Mój maż nie jest współczesnym Hitlerem" (czy ona wie kim był Hitler skoro porównuje do niego Ajaya??)albo "Nie lubię 99% ludzi,których spotykam". Po prostu moim zdaniem nie jest to zbyt mądre. Nie powinna tak mówić. Ale podkreślam:to tylko moje prywatne zdanie, a forum służy do wypowiadania swojego zdania, więc proszę mnie pod spodem nie linczować.

A co do tej figury to faktycznie...ale uważam że to lekka przesada:
http://img161.imageshack.us/img161/3234/aafi2.jpg
i te brwi : http://img375.imageshack.us/img375/368/kajsk8.jpg

Edyta713

zdjęcia zabójcze :D.. (sama mam taki bęben ale go na widok nie wystawiam!!)
a ja nie chce tu nikogo linczowac ... sama też wypowiadam swoje zdanie na tamat piękności aktorek bolly ;)

Edyta713

Na tym pierwszym zdjeciu Kajol jest w ciazy moje panie...;/

Jacky_Firth_Northam

Wiem bo widzialam juz to foto na anglojezycznej stronie o Kajol i pisalo ze to foto z okresu kiesy byla w ciazy...

Jacky_Firth_Northam

no to zwracam honor, ciąża to co innego :)

owska

Ja nadal utrzymuje,że : co jak co- ale Kajol nie jest zbytnio urodziwa!

natalushka

Kajol jest najpiękniejsza!!!!!Najlepiej gra!!!Ash wygląda sztucznie jak z hooll. Kajol jest prawdziwą hinduską razem z Shaurem tworzą ekstra pare! szkoda że tak mało są w filmach razem! co do inteligęcji to Ash wygląda jak udająca zmysłową lukrowatą laleczkę. Jej urodo wogule mi się nie podoba.KAJOL przede wszystkim!!!!!!!!!!!!!!!!!!

malena93

Zgadzam się też że Rani jest ładna.Zawsze gra rolę pokrzywdzonej! Ale gra to świetnie! Cenię ją za dobrą grę a Kajol prucz tego jest piękna.

malena93

Ja bardzo lubie i Kajol i Aish. Sa one moimi ulubionymi aktorkami i bardzo lubie filmy z nimi. Jestem ciekawa jak wypalilaby wspolpraca ich razem np. gdyby mialy zagrac siostry. O byloby ciekawie:DDD Moze doczekam sie takiego dnia. Natomiast Rani i Kareena nie przekonuja mnie jakos... Ale lubie tez Preity, ma powalajacy usmiech, chodz nikt nie przebije usmiechu Kajol... W kazdym razie uwazam Kajol i Aish za piekne i blyskotliwe aktorki;**

Jacky_Firth_Northam

A czy aktorstwo opiera sie na wygladzie!? Jesli mam ochote popatrzec na pieknych szkieletów którzy nie mają za krzty talentu aktorskiego wybieram film z młodym pokoleniem holly lub nawet polski film.

A swoją droga każdy ma inny gust i każdemu podoba sie cos innego i nie rozumiem po co ta dyskusja. Osobiscie dla mnie jest wiele ładniejszych osób od Ash min. Madhuri Dixit! z poza Bollywodu napewno Cathrine Zeta Jones i Monica belluci. I inteligencji Ich sie nie wypowiadam bo ich osobiscie nie znam a to co widzimy w wywiadach nie zawsze ukazje to jak jest naprawde;]

malena93

W ogóle nie rozumiem Twojej "wypowiedzi". Pomijając fakt, iż roi się się w niej od błędów po prostu chyba trochę przesadziłaś. Oceniasz inteligencję ludzi po ich wyglądzie? Naprawdę bardzo mądre. Gratuluje. Nie wiem dlaczego uważasz, że za Ash wygląda sztucznie, a wyrażenia "jak z hooll" nie potrafię w ogóle zrozumieć. Nie wiem czy chciałaś przez to napisać "sztuczna jak z Hollywood", jeżeli tak to to Twoja kolejna "mądra" opinia. Osobiście bardzo lubię kino Bollywoodzkie, ale pogląd, że Hollywood jest sztuczny jest dla mnie totalnym przegięciem. Jeżeli byłabyś tak dobra nieco rozbuduj swoją wypowiedzi i rozwiej moje wszelkie wątpliwości na temat swoich poglądów.

pozdrawiam:)

varixx

Nie ma. Zresztą fakt, że była Miss Swiata(wprawdzie w 1994 roku) to już mówi samo przez się.

varixx

Cudna, cudna. Ale jeszcze piękniejsza jest Amelia Vega.

Vuzz

Aishwarya Rai jest bardzo ładna.
Chyba najbardziej podoba mi się w niej to,że chociaż jest już po trzydziestce to nadal wygląda tak dziewczęco i młodo, pięknie tańczy i ma śliczne,duże oczy :)
Według mnie najładniejsze aktroki bolly to:
1.Aishwarya
2.Madhuri
3.Kajol
4.Sushmita
5.Rani

Lucjana

Nierozumiem tej całej chorej dyskusji,czy piękniejsza jest Kajol,Rani,Aish,Preity,czy inna aktorka Bolly.
Wyszukujecie się wad,a sami nie jesteście doskonali.
'jej figura pozostawia wiele do życzenia,a te zrastające się brwi'.
Przepraszam bardzo,czy filmweb służy glównie do oceniania wyglądu,czy bardziej gry aktorskiej,filmów w jakich zagrala?

Wg mnie każa z tych aktorek o których wspominacie jest piękna.Każda ma coś w sobie,coś co przyciąga.
Nie zgadzam się,że Kajol jest tłusta czy coś w tym rodzaju.
No sorry,czy naprawdę piękno opiera się na tym,żeby przypominać szkieletora? Bez przesady,ludzie.
Aish jest piękną kobietą,a każdemu nie dogodzi,każdy jakąś aktorkę uważą za zjawiskową boginkę piękności,a do porozumienia nigdy nie dojdziecie,jak na kolejne 10 stron będziecie się rozpisywać która aktorka jest ładniejsza..

kilmenyy

Zgadzam się z koleżanką. Każda aktorka jest inna i każda jest pod jakimś względem wyjątkowa. Co do Kajol to moim zdaniem mogłaby być brzydka, gruba i nie wiadomo jeszcze jaka, ale to nie zmieni faktu, że jest świetną aktorką. Dlatego nie ma sensu sprzeczać się o to, która jest piękniejsza czy jeszcze jaka, każdy ma inny gust i tego trzeba się trzymać.
Pozdrawiam

Lucjana

Cieszę się że ktoś się ze mną zgadza,równiez pozdrawiam. xD

kilmenyy

Już nie róbcie z niej bogini. Rani jest ładniejsza :) i to o wiele..

_TURQUOISE_

A to już pojęcie względne,każdy ma inny gust.
Wiecie? ;)

kilmenyy

No i znowu się zaczyna ... Każdy ma inny gust, a o gustach się nie dyskutuje. Każda aktorka jest pod jakimś względem wyjątkowa, nie ma sensu powtarzać w kółko: ta jest piękna, ale ta jeszcze piękniejsza, ta jest gruba, a ta za chuda ... to bez sensu :/

Lucjana

Dokładnie. Dla jednych boginią może być kajol,inni za to uwielbiają Ash..
Każda z tych aktorek jest piękna i ma w sobie coś wyjątkowego,więc nie ma sensu w dalszym pisaniu która z nich wszystkich jest najpiękniejsza,bo zdania sa podzielone i do porozumienia nie dojdziecie nigdy, :/

użytkownik usunięty
kilmenyy

Jak dla mnie każda z nich ma to coś w sobie...