Aishwarya Rai Bachchan

Aishwarya Krishnaraj Rai

8,0
2 611 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Aishwarya Rai Bachchan

czemu w każdym filmie Aish ma inny głos gdy śpiewa ?? :) pytanie nie wymaga odpowiedzi:) ale czemu w napisach końcowych nie zamieszczane są tytułu piosenek i ich prawdziwi wykonawcy ????

owska

poddaję się :(
we wszystkich filmach śpiewa panna Rai a "te zmiany głosu" :) to mutacja i wyśmienita gra aktorska w jej wykonaniu,:) a kogo obchodzą tytuły piosenek !! ważne ze napisów mało do czytania :)
ale to wszystko nie jest ważne!i tak uważam JĄ za najpiękniejszą aktorkę i to bardzo utalentowaną:)

owska

Cóż, jedna uwaga - piosenki w filmach hinduskich śpiewane są z tzw. playbacku a ich wykonawcy są podawani w napisach końcowych, przyjrzyj się uważnie, o ile tylko masz oryginalną wersję filmu i pełne napisy do nich. Dodajmy jeszcze, że w indyjskim przemyśle filmowym wykonawcy piosenek, które są potem podkładane do filmów, są szanowni równie bardzo jak aktorzy i równie bardzo nagradzani. Np. taki A.R. Rahman, Sonu Nigam, i wielu innych.

Kobik

Dzięki za wyjaśnienia :)
widocznie nie miałam orginalnych napisów końcowych w tych filmach które oglądałam :( ale wiem już coś niecoś na temat tych wykonawców, np. najczesciej w filmach z Aish spiewa pani Alka Yagnik i robi to wspaniale :)pozdro :)