Aleksandr DomogarowI

8,1
6 379 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Aleksandr Domogarow

Nie wiem czym sie wy laski podniecacie.Facet wygląda jak żul i oczy ma przekrwione jakby
wciągał speed'a.Na pewno na miejscu heleny wybrałabym również Skrzetuskiego który
wcale nie był taki nudny tylko przystojny i odważny a Bohun w tym filmie zachowuje sie jak
psychopata i gwałciciel...Slabiutko zagrał Domogarov Bohuna slabiutko...Ale jest to jego
najlepsza rola biorąc pod uwagę pozostałe role.

Ma u mnie kolejnego minusa za to że bił swoje żony i żadna nie mogła z nim dłużej
wytrzymać .

Jesli chcecie tak bardzo spotkać 'Bohuna' idzcie na centralny tam takich meneli pelno jest
...Pozdrawiam.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
adriana1

Bardzo przypadły mi do gustu postacie, które zagrał, ale gust ma każdy inny. ; ) Uważam go również za bardzo przystojnego, ale rozumiem, że nie każdy lubi to samo. Po prostu o gustach się nie dyskutuje. ; d A co do jego życia prywatnego nie wtrącam się w to. Nikt nie wie jak to naprawdę było więc radzę ten temat zostawić. ; )

adriana1

Gdzie przeczytałaś taką informację, że Domogarov bił swoje żony?

BOHUNica_1664

W Polsce o gustach się dyskutuje :) gdzie indziej już nie... hehe :D

marcin2800

Sam fakt, że wygląda jak mężczyzna a nie jakiś zniewiesciały chłopaczek.

adriana1

Tak , bardzo bym chciala sie dowiedziec skad masz informacje na temat, ze on bije swoje zony , bo ja pierwsze o tym slysze . On jest bardzo dobrym aktorem , ogladalam z nim tylko dwa filmy , Ogniem i Mieczem i Na Koniec Swiata i w obu zagral fenomenalnie wedlug mnie . Jest bardzo przystojny , meski i ma w sobie to cos to widocznie , przyciaga kobiety . I zgadzam sie z komentarzami powyzej - O GUSTACH SIE NIE DYSKUTUJE :) Koniec tematu