Aleksandr DomogarowI

8,1
6 065 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Aleksandr Domogarow

Facet jest boski... Ah ci Rosjanie, mają coś w sobie.
Rola Bohuna- mistrzostwo!!!

MarieGold

Podpisuję się obiema rękami! Bohun to jedna z moich ulubionych postaci i jest tak właśnie dzięki Aleksandrowi, Szkoda, że gra tylko w Moskwie, bo z przyjemnością poszłabym na jego spektakl.

Piano_222

Grał także w jednym ze spektakli Teatru TV, reżyserowanym przez Wajdę "Noc czerwcowa" razem z Szapołowską, jednak wiadomo kto jest tam głównym obiektem zainteresowania. Może sam spektakl nie ma porażającej akcji i jest nieco w stylu "zawsze rób to co słuszne, to dobrze na tym wyjdziesz, a szaleństwo nie popłaca", ale rola rosyjskiego żołnierza jest wręcz stworzona dla Aleksandra, wiec warto przyjrzeć się temu bliżej:)
pozdrawiam

MarieGold

Ja osobiście oglądnęłam tylko fragmenty "Nocy Czerwcowej" zamieszczone na youtube. Przeszukałam cały internet w celu ściągnięcia tego spektaklu i ktoś miał na chomiku. Ucieszona bez chwili wahania dokupiłam sobie dodatkowe doładowanie i zaczęłam ściągać. Niestety gdy było już ok. 99% wyskoczyła mi informacja, że plik jest uszkodzony. Mojej furii nie jestem w stanie opisać.
Wiem, że na allegro można zakupić ten spektakl lecz mój rozsądek podpowiada mi żebym jeszcze nie próbowała dokonać zakupu, bo a nuż może ktoś będzie miał za free.
Więc gdyby ktoś ... :)
Pozdrawiam

marta9002

No cóż płyta ze spektaklem nie jest aż tak droga, kiedyś była dostępna w kioskach, nie wiem jak jest teraz :)

Tari

Koszmarnie droga nie jest ale zawsze znajdą się jakieś inne, bieżące wydatki. Za niedługo sobie na pewno kupię ;) Muszę tylko jakoś ogarnąć cały szkolny misz-masz. Tylko wtedy będę mogła w pełni oddać się Aleksandrowi ;)

marta9002

Mam takie (chyba) dość dziwne pytanie, czy wam też się wydaje, że mr Domogarow w dużej części filmów wygląda jakby był nieco niewyspany? Odniosłam takie wrażenie oglądając strzępki "Nocy czerwcowej" (taaak wiem, że to teatr tv) i jeszcze jakiegóś rosyjskiego filmu.

Piano_222

Szczerze mówiąc to nigdy nie zauważyłam tego ;)

Tari

A wieceie może gdzie można znaleźć napisy do grafa montenegro? mogą być angielskie...