Wpisuje sie z nadzieja.. a moze z jej brakiem.. Gdy do niej zagadałem niewiedziałem że gra w jakims serialu :/ teraz wiem że byłem ostatnia osoba na swiecie ktora o tym niewiedziala.. w sumie nei robilo mi to roznicy, bo chodzilo mi tylko o nia.. :( a jednak roznica byla.. moze gdyby niegrala w tych serialach mogla by dla mnie poswiecic choc odrobine czasu i moze kiedys bysmy sie spotkali, ale niestety pozostawila we mnie tylko wene, za ktora jej dziekuje..
Siemka kolego jak z Nia gadales to pewnie masz jakis kontakt do niej?!Jak tak to mogl bys mi dac? Bardzo prosze....mocu@o2.pl Z gory dzieki!!!
No niewiem "kolego".. wiesz, jak Ty bys sie czul jak dziennie by pisalo do Ciebie 500 nowych osob ktorych nieznasz :/ troche lipa, niejestem pewien czy chciala by zebys mial jej numer... ale jak masz jakas sprawe to powiedz albo jak jestes jej znajomym zapytam sie jej co i jak..
Dzieki ze wogule odpisales! Ja jej nieznam ale bardzo bym chcial poznac ...Chcial bym osobiscie z nia pogadac prosze Cie bardzo daj mi ten numer gg albo adres e-mail.A czy lipa?! to niewiem bo niepsze codziennie do mnie 500 nowych osob...Jeszcze raz prosze wes mi go daj...;d
Ja tez chcialem poznac, nic Ci to nieda.. Mowie Ci lepiej zebys niemial do niej numeru... jak to ona mi powiedziala "jestem żmija" (oczywiscie mowila o sobie).. sam wywnioskuj reszte..
Grzej sie nia dalej, to przyjemne uczucie, po co ma mijac.. :/
Ale ja wcale sie w niej niezakochalem...jak mozna sie zakochac w osobie ktorej sie niezna?! Poprostu chcialem z nia pogadac ;d A Ty z kad masz jej numer mieszkasz tam gdzie ona??? Daj ten numer do niej...
A czy ja mowie ze sie zakochales :D hahaha poprostu fajne jest uczucie zagrzania druga osoba.. ;p (czyli ze Ci sie podoba)
A Ola powiedziala zebym nikomu niedawal jej numeru, wiec odemnie nie dostaniesz..
No z tym zagrzaniem to masz racje!!! Niechcesz dac to niebede Cie meczyl ale z kad by wiedziala ze Ty mi dales?! A powiesz mi chociaz ja Ty zdobyles jej numer? Bo ja juz prawie go mam bez Ciebie...;d
No prosze- a ja myslałam że nikt tego forum nie odwiedza. Domyslam sie ze gd89... to ty Grzesiu... do tej pory nie wyjawiłes mi skąd wytrzasnąles ten numer detektywie! I dzięki ze nie podajesz go dalej :) Pozdrwaiem wszystkich odwiedzających to forum a Grzesia i Damiana najbardziej- dzieki za wszystkie miłe wpisy:) a co do tych delikatnie mówiać krytycznych- no cóż- przykro mi że moja gra aktorska nie spełnia waszych oczekiwań, że nie podoba wam sie moja gęba i wogóle- jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim dogodził- nie jestem wyjątkiem jesli o to chodzi. Wszystkich którzy chcą nawiązac ze mna kontakt- żeby ze mna pogadać- (albo wygarnąć jaki ze mnie potwór :P) zaprazszm na mojego bloga- www.devilinsideme.blog.onet.pl - troche nieaktualny ale zawsze jest :) pozdrawiam serdecznie- buziaki :)
No widzisz postarales sie, pokzales jej ze Ci zalezy :D hehehe i jak tam po pierwszej rozmowie? :D świrki bajerki pompki rowerki ;)
zakochales sie ;p ? :D hehehe
niezakochalem sie ! a Ty zakochujesz sie w kazdej dziewczynie ktora jest ladna?;D Poprostu ona jest zajebista ,,ladna'' i chcialem z nia pogadac...z kad ja znasz?;d
Siemka! Heh Olka! Pewnie nawet nie spodziewałaś sie ze ja odwidzam czasami to forum :) Hej, a mnie to nie pozdrawiasz najabrdziej?? Swojej przyjaciółki??? O Ty żmijoooo :) Dobra, dobra nie gniewam sie na Ciebie, bo jak sie na Ciebie można gniewać :)Mi tam sie Twoje aktorstwo podoba :) No przecież wiesz... :) Wracaj szybko z tej Norwegi bo tęsknie za Tobą :) Ale nasczesnie i tak Cie widze :) Na ekranie mojego telewizorka :) A tak wogole to zachwycajcie sie Olka dalej bo to naprawde super dziewczyna i super psiapsiolka :)