Aleksandra Szwed

5,3
1 424 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Aleksandra Szwed

Dziś rano włączyłem telewizor, patrzę a tu Ola Szwed, co to za kanał, program? TVN'owskie "Teraz albo nigdy", pracuje tam w jakiejś firmie.
Nie chcę pisać jaką mam o niej opinię przez te wszystkie show dla pseudo-samozwańczych gwiazdek serialowych...
Poziom jej "aktorstwa" jasełkowy, przypomniał mi się wystawiany w podstawówce "Czerwony kapturek", było to dla mnie tak żenujące i niesmaczne... ehh... jak można nazwać taką osobę aktorem, a co dopiero gwiazdą, dla mnie to zwykła chałturnica, tania telewizyjna....

użytkownik usunięty
newhope

Dobrze napisane. Osobiście niewiele miałbym do dodania na temat tej "aktorki". Szczególnie podoba mi się określenie "pseudo-samozwańcze gwiazdki serialowe". Gdzieś chodziło mi to po głowie - lepiej bym tego nie ujął. Tak to właśnie wygląda "rzeczywistość" w naszej polskiej telewizji kurcze.. Nic nowego raczej nie wymyślę w tym miejscu.. Te "dzisiejsze" seriale.. Albo przesłodzenie, albo dno aktorskie i nieodłączny kretyńsko nachalny product placement/kryptoreklama (chyba coś niską sprzedaż ma seat, że tak agresywnie wkręca się na ekran). Dobrze, że chociaż z biegiem lat sprzęt mają ci "filmowcy-serialowcy" "coraz lepszy" (z punktu widzenia optyki głównie):], bo co do ujęć to nie mam zastrzeżeń. Jak zwykle w takich przypadkach pozostaje mi parafraza "klasyka" internetowych opinii filmowych..

"Gdyby któryś z aktorów spróbował kiedyś zagrać Pinokia to Carlo Collodi przewróciłby się w grobie z wrażenia że jego bohater jest taki drewniany"

A ja mam pytanie czy wie ktoś czy Ola czyta jeszcze te forum ??

Shaggy

zepsuła całkiem ten serial, który i tak nie był za dobry.
aż nie chce się go oglądać.