Jezeli ktos ma jakis kontakt do ..Elizy'' Aleksandry Sz. to niech mi go da bardzo prosze....jak cos to wysylajcie na ..(mocu@o2.pl)..Dzieki z gory ..A co wy gadacie ze jest brzydka ?! Fajna z Niej dupa...;d
hehehehe- dzieki za komplement :) Jesli chcesz nawiązac ze mna kontakt to zaptaszam na mojego bloga www.devilinsideme.blog.onet.pl (pod notka o mnie jest opcja "napisz wiadomość":)) albo jeśli masz grono to wyslij mi zaproszenie:) pozdrawiam serdecznie :)
ja również bym chciał nawiązać z Tobą kontakt :) pisz najlepiej tutaj arielo15@tlen.pl !! :) Pozdrawiam i śle buziaczki:P:*:*
hehehehe- dzieki za komplement :) Jesli chcesz nawiązac ze mna kontakt to zaptaszam na mojego bloga www.devilinsideme.blog.onet.pl (pod notka o mnie jest opcja "napisz wiadomość":)) albo jeśli masz grono to wyslij mi zaproszenie:) pozdrawiam serdecznie :)
A napisałeś do niej? Jak tak to siedź cicho i czekaj cierpliwie, napewno odpisze:) z tego co wiem to Ola teraz jest bardzo zajęta. Pozdrowionka:)
OK :) jeśli chcesz to wpadnij do mnie na www.rodzina-zastepcza-serial.b log.onet.pl Jest tam kilka fotek Oli:) BuZiooLe:*
:) spoko wpadne na pewno :D a nawet już tam jestem :) jak chcesz pogadać na gg :D to napisz na maila o numer: arielo15@tlen.pl