Aleksandra Szwed

5,3
1 424 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Aleksandra Szwed

Jezeli ktos ma jakis kontakt do ..Elizy'' Aleksandry Sz. to niech mi go da bardzo prosze....jak cos to wysylajcie na ..(mocu@o2.pl)..Dzieki z gory ..A co wy gadacie ze jest brzydka ?! Fajna z Niej dupa...;d

mocu

hehehehe- dzieki za komplement :) Jesli chcesz nawiązac ze mna kontakt to zaptaszam na mojego bloga www.devilinsideme.blog.onet.pl (pod notka o mnie jest opcja "napisz wiadomość":)) albo jeśli masz grono to wyslij mi zaproszenie:) pozdrawiam serdecznie :)

_devil_

ja również bym chciał nawiązać z Tobą kontakt :) pisz najlepiej tutaj arielo15@tlen.pl !! :) Pozdrawiam i śle buziaczki:P:*:*

mocu

hehehehe- dzieki za komplement :) Jesli chcesz nawiązac ze mna kontakt to zaptaszam na mojego bloga www.devilinsideme.blog.onet.pl (pod notka o mnie jest opcja "napisz wiadomość":)) albo jeśli masz grono to wyslij mi zaproszenie:) pozdrawiam serdecznie :)

_devil_

qrde no :D ma ktoś do niej jakiśkontakt :) jak nie to chociaż Olka ty się odezwij :) PLS :) :*:*:*

arielo15_2

A napisałeś do niej? Jak tak to siedź cicho i czekaj cierpliwie, napewno odpisze:) z tego co wiem to Ola teraz jest bardzo zajęta. Pozdrowionka:)

gitanaromo

nio napisałem :) dzięki za odp ! będę czekał cierpliwe :) PZDR dla Ciebie :* :)

arielo15_2

OK :) jeśli chcesz to wpadnij do mnie na www.rodzina-zastepcza-serial.b log.onet.pl Jest tam kilka fotek Oli:) BuZiooLe:*

gitanaromo

:) spoko wpadne na pewno :D a nawet już tam jestem :) jak chcesz pogadać na gg :D to napisz na maila o numer: arielo15@tlen.pl

arielo15_2

OO, odwiedze Bloga!
Postać Elizki to ulubiona postać w serialu (tak wg mnie, hehe)

Pozdzrowionka :)

gitanaromo

Jeeju :) Wejść na filmweba po 6 latach, przeczytać parę postów i uśmiech sam pojawia się na twarzy :) Fascynujące... :)