Nie lubię jej. Od pewnego czasu udaje strasznie dorosłą. Cwaniara jest z niej niemożliwa. Zapomina też chyba, że gdyby nie wystąpiła w "Rodzinie Zastępczej", to nikt by jej nie znał.
Popieram !
Aktorka z niej marna, i naprawdę nie ma powodów do jakiegokolwiek
cwaniactwa - jest na to za krótka !!
Cwana? Dlaczego? Może jakieś przykłady, zamiast samych obelg? Taki temat już był, uważasz, że tak bardzo się wyróżniasz, że nie możesz pisać pod tamtym?
A tekst "za krótka" wprost mnie powalił. Ze śmiechu spadłam z krzesła. -,-
Swój temat założyłem 19 lutego, a ten drugi jest z 27 kwietnia. Także nie ja próbuję się tu wyróżniać.
nawet nie specjalnie ładna, i powinna sie pośpieszyć z sesjami rozbieranymi, to jej krótka przyszłość, bo aktorka słaba
Zgadzam się,cwaniczy niemiłosiernie i robi z siebie nie wiadomo jaka gwiazdę,cóż sodóweczka walnęła w główkę
Nie zapominaj o tym,że ona na serio już jest dorosła. W sumie to prawda,że dzięki "Rodzinie Zastępczej zasłynęła w show biznesie ale tak naprawdę to gdyby była taka beznadziejna to przecież nikt by jej do jakiegoś serialu czy filmu nie wziął...a tak w ogóle to ja ją lubię !!
Jak można oceniać kogoś nie zanjącąc danej osoby "osobiście" i dostatecznie blisko?
Równie dobrze ja moge powiedzieć o was krytykujących że g. sie znacie a każdy wasz następny post będzie pożal sie B...