Ja napisze ze podoba mi sie jak gra i ogolnie sie fajnie z nia gada :)
Pozdro dla Oli od Damiana
Gadałeś z Olą???!!?
Na GG? Jeśli tak, to mógłbyś podać mi jej numer GG????
Błagaaaammmmm!!!!! :)
Po prostu przyślij na adres: koVaal@poczta.onet.pl
Mungow...- oświeć mnie- co ja ci takiego zrobilam- poza samym faktem mojego istnienia że masz do mnie takie wąty?? :/ stary przestań srać żarem bo ci się juz portki palą! Pozatym nie bardzo rozumiem z jakiej racji gadasz o moim charakterze skoro nawet mnie nie znasz:/ Moge jeszcze zrozumniec że nie podoba ci sie moja morda- OK- gra- kwestia gustu (nie sądze żebys był profesjonalista w tej kwesti ale jak juz musisz komentować to nie ma problemu...) ale zeby wyjeżdzać z tekstami o snobach, rumunach z pod kościola?? Masz jakiś kompleks? Inne dzieci cie biły w przedszkolu czy jak?? Sztachnij feromona człowieku i przestań się pluć bo jak się kiedys dziabniesz w ozór to się zatrujesz wlasnym jadem. Pozatym z tego co tu przeczytałam wynika że jesteś nie dośc że rasistą to do tego ordynarnym delikatnie mówiąc- a to nie jest powód do chwały... :/ jak chcesz mnie koniecznie zwyzywać to rób to przynajmniej umiejętnie...
Olcia górą!!!Olcia górą!!!Olcia górą!!!Olcia górą!!!Olcia górą!!!Olcia górą!!!Olcia górą!!!Olcia górą!!!Olcia górą!!!Olcia górą!!!Olcia górą!!!Olcia górą!!!Olcia górą!!! I dobrze... zazwyczja tak jest, że Ci ludzie, którzy zachowują się w ten sposób najbardziej zazdroszczą mają kompleksy... albo może mieli jakiś wypadek w dzieciństwie (kowadło spadło mu na łeb). Ja uważam, że jesteś bardzo ładna i gdyby każda polska dziewczyna miała takiego "rumuńskiego ryja" to to wszystkie miejsca na konkursach miss świata byśmy zajęły!!! Pozdrawiam Cię Olu i życzę wciąż takiej pięknej urody... A w Rozmowach w Toku wszystkie wyglądałyście zabójczo... może sobie zrobię operację plastyczną?