Aleksandra Szwed

5,3
1 412 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Aleksandra Szwed

Jejq jak nigdy nie wiem co powiedzieć. Jesteś taka piękna... Już myślałem, że przestanę oglądać "Gwiazdy tańczą na lodzie" kiedy pojawił się jeden powód dla którego nie oderwę się od telewizora w piątkowe wieczory... Tym powodem jesteś oczywiście Ty . Gdy Cię zobaczyłem jako już tą "starszą" Olę uderzył we mnie piorun, doznałem szoku z którego zbieram się do dzisiaj... ten piorun to pewnie coś zwane zauroczeniem. Jesteś taka słodka... niczego Ci nie brakuje jako u kobiety , po prostu brak słów. Dla mnie jesteś 8 cudem świata . Od razu mówię, że w **** mam odpowiedzi w stylu "koleś przesadzasz..." itp. żadna z nich nie wpłynie na moje zdanie o Oli. No nie wiem co jeszcze powiedzieć... jestem Tobą oczarowany, może jeszcze później coś napisze jak opadnie mi trochę podekscytowanie Twoją osobą co pozwoli mi na bardziej głębsze i racjonalne....................... wypunktowanie Ci komplementów , a w międzyczasie czekam z utęsknieniem na odpowiedź od Ciebie (o ile takową dostanę). Pewnie mało Cię obchodzi moja wypowiedź, zresztą jak każdą "gwiazdę", ale mam nadzieję, że chociaż miło będzie Ci to czytać...

PS: Powodzenia w starciu z lodem, będę trzymał kciuki <buziaki>

użytkownik usunięty
Konrad3040

Heheh :)

"Miłość platoniczna jest takim samym nonsensem jak nieświecące słońce lub małżeństwo" (:

Chyba Ola Ci nie odpisze ;P

Konrad3040

Starcie z lodem, hehe wiem koleś o czym myślisz - głodnemu chleb na myśli :) Ale ona raczej ci laski nie zrobi.

użytkownik usunięty
Winston_Wolf

Buhahaha, błagam nie obdzieraj jego wzniosłego wyznania beznadziejnie platonicznej miłości do tej pseudogwiadki z niewinnego uroku, w ten brutalny sposób...
btw, czemu nie zrobi? , myślę że z lodem miała już tyle do czynienia że śmiało mozna ją nazwać profesjonalistką w tej dziedzinie

Winston_Wolf

lodem w Gwiazdy tańczą na lodzie. ; pp

użytkownik usunięty
Konrad3040

w momencie ktorym napisales "gwiazda" przekresliles sie na calego chociaz sam nie wiem na co liczyles...
znajdz ja na naszej-klasie :-P

Konrad3040

wpisz w naszej klasie Maciek Duch, Warszawa... kolęś powiem Ci tyle, masz szansę koleś wygląda na takiego co za dużó w głowie nie ma, mówię tylko wyglada bo wiadomo sądzenie po wyglądzie to rożnie...