Alfonso HerreraIII

Alfonso Herrera Rodríguez

7,9
2 383 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Alfonso Herrera

chyba najladnieszy z trojki glownych bohaterow xpp ale jak teraz w zyciu ma takie dluzsze krecone troche wlosy to brzydko mu xpp lepiej w krtokich

Ayashi_2

Zgadzam sie w 100 % Przydałaby mu się golarka, bo wygląda okropnie.
Choć czytałam, że je zapuszcza do sztuki The Pillowman. Oby po tym przedsięwzięciu je obciął, bo inaczej wyślę mu nożyczki XD

__Luna__

no dobry pomysł xD oby jak najszybciej je obciął xpp

Ayashi_2

hIhi no booski jets a wlosy ma teraz tragiczne ! :))
Ale dla mnie i tak Uckerek wymiata xd;d

Dulce_3

teraz sie troxche obcial, ale i tak nie jest mu ładnie^^ jeszcze gorzej niz w loczkach ;p

Ayashi_2

Ja i tak wolę uckera ten jest trochę drewnianym aktorem.

zosiaczek8

:p jak dla mnie gra dobrze^^ przynamniej w rebelde :p

Ayashi_2

Dla mnie UCKERRREK JEST NAJPIEKNIEJSZY BO JEST WYJATLKOWY I NEI JEST JAK CI WSZYSCY PRZYSTOJNIACY ;P

Dulce_3

Alfonso jest ładny ale ja i tak wolę Uckera;)

Ayashi_2

Widziałam w tv kilka odcinkow rebelde,ale dalej nie mialam jak ogladac,bo rodzice mnie nie dopuszczają xD.
Więc od 4 dni chyba ściągam odcinki na kompa i w tym czasię zdążyłam sie już uzaleznić! A od Miquela to już w szczególności.
Genialny aktor,niedość że świetnie gra,to jeszcze taki przystojniak :).
Ach,chyba się w nim zakochałam! :D
Też mi się nie podoba w dłużyszch włosach i jak ma te loczki.O wiele lepiej wygląda w krótkich,tak męsko :D.
Dobra,nie rozpisuję się już :d

Ayashi_2

Moim Zdaniem w krótszych mu lepiej xD ajj... jest taki przystojny :) Ideał ;*
Najładniejszy z całej trójki ;) i ze wszystkich :D

R_B_D

zgadzam się! w krótkich wygląda zdecydowanie lepiej, ale i tak zawsze jest przystojny, najprzystojniejszy, po prostu cudowny! <33

Pachne_Sloncem

Pewnie że jest najprzystojniejszy ;) Ładniejszego nie widziałam ;] Tylko pomarzyć o takim :D

R_B_D

a ja będę oryginalna i napiszę, że zwróciłam na niego uwagę jak miał te loczki xD w krótkich też jest przystojny ;D