Alicia Vikander

Alicia Amanda Vikander

8,2
39 252 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Alicia Vikander

jak na razie widziałam ją tylko w tym filmie, i zagrała świetnie
jestem ciekawa jej dalszych ról

Anda00

Ja też ;) Jest śliczna

Claudia_9513

śliczna , naturalna im zdolna :)

Anda00

Polecam film "Ex Machina".

Naomi_88

Dzięki :) kiedyś na pewno obejrzę :)

Anda00

Zdecydowanie. Ucieleśnienie po prostu Katji Szczerbackiej z książki. W ogóle w tej ekranizacji w wielu przypadkach casting fenomenalny.

Anda00

A ja polecam film Kochanek krolowej, dobra rola Alicii i ciekawe glowne role meskie :-)

Anda00

Była naprawdę dobra, idealnie spasowana Kitty :) Spodobała mi się znacznie bardziej niż Mia Kirshner w wersji z 1997. Co więcej, razem z młodym Gleesonem stworzyła bardzo udaną i przekonywującą parę, co jak sądzę, podpowiedziało obsadę w Ex Machina.

Adanvarne

Alicia z Gleesonem stworzyła na prawdę udaną parę, która bardziej mnie urzekła niż główna
po obejrzeniu Ex Machina.. Kochanek królowej i Testament of Youth , stwierdzam że jest jedną z lepszych aktorek młodego pokolenia, jest bardzo utalentowana ,

Anda00

A moim zdaniem Alicia to najlepsza aktorka młodego pokolenia i jedna z najlepszych aktorek w ogóle.Polecam jej filmy,bo nawet jeśli niektóre są słabe to role Alicii zawsze na najwyższym poziomie.

Adanvarne

O nie, w 1997 kompletnie nie trafiono z tą dwójką. Oboje wyglądali staro, Kitty bez tej aury dziewczęcej naiwności a Lewin za bardzo jakiś taki, miastowy.