Alyson Hannigan

Allison Lee Hannigan

7,9
9 231 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Alyson Hannigan

Serio. Kiedy oglądałem American Reunion nie wierzyłem, że ona jest w jakimś wieku choćby
zbliżonym do reszty aktorów, wyglądała na jakieś 10 lat starszą co najmniej. A tymczasem
ona jest mniej-więcej starsza o 4 lata i to jest po prostu jej naturalna "uroda"... Straszne.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
GallSynonim

Każdego oceniasz po wyglądzie?

pietrox2

Kiedy oceniam czyjś wygląd to raczej kieruje się tym jak wygląda.

GallSynonim

Wybacz ale... Straszne jest to, w jaki sposób oceniłeś aktorkę, przecież to nie modelka...

GallSynonim

Moim zdaniem jak na swój wiek wygląda bardzo ładnie i przede wszystkim naturalnie.

strawberryblonde

Kiedyś tak:) Ale kieruję się głównie świeżym wrażeniem po American Reunion:]

GallSynonim

Filmu nie widziałam, ale na zdjęciach zamieszczonych na stronie filmu wygląda ślicznie. No i w aktualnym sezonie How I met your mother też bardzo ładnie.
Kobieta ma bodajże 38 lat, bez chirurgicznego wspomagania nie będzie wyglądała na 20.
Poza tym są szanse, że gdy kręcili American Reunion była już w ciąży, a to także wpływa na wygląd.

strawberryblonde

Rozumiem ;)

strawberryblonde

no ja w życiu nie dałbym jej 38 lat. wygląda na znacznie mniej

GallSynonim

Wracaj do plastikowych blondynek z redtube

buldok_

Może lubisz.

GallSynonim

Lubię, ale to ty sobie trzepiesz przy filmikach z ich udziałem.

buldok_

Eh... Wracaj do gimnazjum.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
buldok_

Typowa, elokwentna wymiana zdań na filmwebie, hahahah.

Cieszmy się że od gorszych słów blokują konta :D
Szkoda że nie od takich głupich tematów nie.

GallSynonim

Ona wygląda bardzo dobrze na swój wiek, jak już ktoś napisał. Poza tym chwilę przed tym filmem, Alyson była w ciąży, a teraz maluch pewnie daje jej w kość:P.
Chociaż muszę przyznać, że patrząc na Lily w HIMYM jeszcze sezon temu, to w ciągu roku naprawdę postarzała się bardziej niż przez poprzednich 6 lat:).

GallSynonim

Zgadzam sie, jest wyjątkowo brzydka :( ja się na nią patrzeć nie mogłam... nie wiem, czy tak ją ucharakteryzowali, czy taka jest na prawdę, ale tak jak piszesz, wygląda strasznie :/

Phoenix_15

Jest aktorką, a nie modelką. Jest naturalna i doceniam to. Przynajmniej nie wygląda jakby miał jej zaraz odpaść zrobiony nos i nie ma warg a la pontony. ;o
Ale faktycznie, muszę też przyznać, że w filmie wyglądała... średnio.

anulkens

Dziwny macie gust, bo mi się podoba.

Kolo_109

Ona jest piękna, a nie :)

GallSynonim

A według mnie jest ładna ;o ;)

GallSynonim

Niestety ale aktorki grają też ciałem. Według mnie Alyson po prostu się spasła i przez to tak wygląda.

Gambit171

Nie zaprzeczajmy, wyglądała po prostu starzej od np. takiej Tary Reid, a są w tym samym wieku. (albo Hannigan jest o rok starsza, nie pamiętam) Po prostu sama się wykończyła przez te wszystkie lata.

GallSynonim

No nie jest za ładna i twarz jej opadła na starość ;)

GallSynonim

przecież ona ma tam grać zmęczoną małżeństwem, zaniedbaną matkę. wystarczy spojrzeć na nią w "jak poznałem waszą matkę", wygląda tam o wiele młodziej! słyszeliście kiedyś o tym, że aktor wciela się w rolę również za pomocą charakteryzacji? jakby miała grać seksbombę to tak by ją ucharakteryzowali, że nikt by jej braku urody nie zarzucił.

GallSynonim

była już w ciąży jak grała w American Pie (dlatego wygląda niekorzystnie i mało jest zdjęć całej jej sylwetki), a na premierę nie mogła przyjść bo urodziła z tego co pamiętam