Alyssa Milano

Alyssa Jayne Milano

7,4
3 731 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Alyssa Milano

Ona w rankingu jest wyzej niż Jamie Lee Curtis ,Christina Applegate czy Amanda Peet...

błagam jak dla mnie do pierwszej 100 się nie nadaje... ;//
kwestia gustu ale aktorka z niej żadna...

adastar93

widocznie ludzie lubią ją bardziej niż gwiazdki które wymieniłaś...
wacale sie nie dziwię :D

adastar93

Christina Applegate.. też mi aktorka.. tylko mi się z "Świata wg Bundych" kojarzy.. tak nie ma co.. ambitny
serial xDDD
Powiedz mi adastar93 czy oglądałaś z nią jakiś film bądź serial, że oceniasz jej talent?
Ja gdy widzę jej płacz na ekranie to samej mi się zbierają łzy.. świetnie gra :)

majka2115

Christina i Alyssa aktorsko stoją na podobnym poziomie, z tym, że ta pierwsza jest przede wszystkim aktorką komediową, nie pokazała nam swojego talentu dramatycznego, w przeciwieństwie do Alyssy. Co do Jamie Lee Curtis - zgodze się, powinna być wyżej. Ale Amanda Peet??? Nie trafiony przykład. Kto to w ogóle jest? Nie widziałam jej w żadnym filmie ani serialu:/

reesee

Co do Jamie Lee Curtis zgadzam się z poprzedniczką. Amanda Peet.. to nazwisko mi nic nie mówi.
Acha i ja nic nie mam do szanownej Applegate :) Po prostu ten serial "Świat wg Bundych" mnie dobija..
Oglądałam Christinę w filmie "Nie mów mamie, że niania nie żyje". Spodobała mi się jej gra aktorska.