Amanda SeyfriedI

Amanda Michelle Seyfried

7,9
38 304 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Amanda Seyfried

Fajna rola w "Mamma mia", świetny wokal i wraz z Meryl Streep śpiewały w filmie najlepiej.

użytkownik usunięty
abigail_

Trudno uwierzyc w ogole, ze to ona spiewala, po prostu bosko! cudownie :) niejedna zawodowa piosenkarka powinna sie od niej uczyc!:)

abigail_

Zgadzam się, Amanda prezentuje niezły wokal. Najbardzie mi się podobało 'Honey' honey' w jej wykonaniu ;D

doomusia

Honey, honey bylo super! Tez J have a drem mi sie podobalo. Ta aktorka ma bardzo slodka urode.

Mistral_2

A ja byłam zauroczona 'Thank you for the music' (jak ktoś został na napisach:)) no i oczywiście ten duet z Meryl Streep... A tak w ogóle to z takimi samymi fryzurkami były całkiem podobne.

Meryl

Dokładnie, czasami warto obejrzeć film do końca, a nie od razu uciekać na kebab :-)

abigail_

Honey honey było niesamowite w jej wykonaniu! Przyćmiła głos reszty, nawet Meryl. Jak dla mnie była jedyną osobą w tym filmie która potrafiła tak dobrze zaśpiewać. :)

patunia1809

Honey Honey i I have a dream zaśpiewała poprostu świetnie;] szczerze mówiąc to ja w ogóle nie mogę oderwać się od ścieżki dźwiękowej :D

Tarantinka19

Oh, ja też, słucham i śpiewam!! Ale dla mnie Amanda na II miejscu, a na pierwszym MERYL!!

Meryl

Zgadzam się, Meryl pokazała co potrafi, a jeśli chodzi o Panów to I Sky potem Firth a ostatni Brosnan

abigail_

Śliczny głos, Honey Honey i I have a dream było cudowne

abigail_

Piękny, cudowny, czysty głos! Jak dla mnie najlepszy z wszystkich. Najbardziej podobała mi się w "Lay all your love on me" i "Honey, honey" :).

abigail_

Świetny głos. Najlepsza piosenka na końcu filmu "Thank You For The Music" Polecam. Czasami warto obejrzeć film do końca :-)

użytkownik usunięty
abigail_

No to chyba panienka ( jak i wyzej/nizej - te ktore mnie skrytykuja- podpisane) nie maja zbyt duzego rozeznania w swiecie DOBREJ muzyki jak i wokalnych mozliwosci .
To co ta blondyneczka zaprezentowala to nawet piskami glupiej amerykanskiej slodkiej rozowej laleczki nie mozna nazwac!!!
Obudzcie sie!!!
Posluchajcie prawdziwej muzyki( lub chocby oryginalnych wykonan ABBY)

w takim razie dziwne, że jakoś wszyscy twórcy (a już zwłaszcza panowie z Abby, którzy współpracowali z ekipą) byli nią zachwyceni, wprost oczarowani (ich słowa, nie moje). jako JEDYNEJ ze wszystkich kandydatek głos się nie łamał przy wersie 'i believe in angels' w utworze 'i have a dream'. nie wyobrażali sobie nikogo innego w tej roli, nie mieli zamiaru rezygnować z jej wspaniałego głosu, Panie-Wielki-Muzykoznawco.

użytkownik usunięty
oluskaa

Cudownie śpiewała. Mi też Lay All Your Love najbardziej przypadło do gustu. Będę zmuszona teraz zaopatrzyć się w soundtrack.
A co do krytyki, zawsze się znajdzie ktoś kto się wybitnie na jakiejś dziedzinie zna i wie lepiej od wszystkich. Norma ;-).

użytkownik usunięty

"Thank you for the music" - cudo, tekst z dystansem i humorem, a zaśpiewany w pięknym stylu.

"Thank you for the music" w jej wykonaniu jest zaj******!!! Nie mogę przestać tego słuchać:) Szczególnie: "Cause everyone listens when I start to sing":)