Amanda SeyfriedI

Amanda Michelle Seyfried

7,9
38 304 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Amanda Seyfried

Jaki jest wasz ulubiony film z Amandą ? ; ) ostatnio oglądałam Chloe wywarła na mnie
naprawdę ogromne wrażenie ...

Comitissa

Obejrzyj Dziewczynę w czerwonej pelerynie i Zaginioną.

Anaissa

Dziewczynę w czerwonej pelerynie oglądałam właśnie wczoraj :) A Zaginionej nie mogę znaleźć na żadnej stronce : /

użytkownik usunięty
Comitissa

Listy do Julii, Mamma mia, Zaginiona, więcej filmów nie miałam okazji obejrzeć.

Comitissa

Listy do Julii.

użytkownik usunięty
Comitissa

Dziewczyna w czerwonej pelerynie| zaginiona| listy do Julii

Comitissa

listy do julii :)

hadilo

wciąż ja kocham bardzo wyjątkowy film polecam , mamma mia też fajny musical

Comitissa

hm. Na pewno ''Listy do Julii'' i ''Zabójcze ciało'' :) .

mrs robinson

ten z Megan Fox ?slyszalam ze bardzoo slaby ;P ale moze zobacze ze wzgledu na Amande ;d

Comitissa

A mi się podobał, nie trzeba brać tego filmu zbyt poważnie. To taki horror komediowy, ja się uśmiałam :D

użytkownik usunięty
Comitissa

Tak, Amanda jest ładna, pod względem aktorskim też nie jest zła, ale podobno ma bardzo wkurzający charakter. Tak się złożyło, że ona i ja mamy wspólnego znajomego. Dość rzadko z nim gadam, bo telefonowanie tam to droga impreza, ale mniejsza z tym, ważniejsze co mi powiedział - ponoć Amanda wielu ludzi denerwuję swoim zachowaniem, ciągle wplątuję się w romanse ze znanymi jak Josh, Ryan, Dominic i teraz Desmond (nie wliczając jej kochanków-znajomych, którzy nie są znani) Skacze z kwiatka na kwiatek i podobno to ona też ich rzuca. Amanda i Dominic Cooper byli naprawdę długo razem, on strasznie był w niej zakochany, a ona zerwała z nim z dnia na dzień.. Także ta niewinna buźka to tylko pozory, jak widać.

Comitissa

Nie umiem powiedzieć ,który film z nią jest moim ulubionych ,ale bardziej skłaniam się do dziewczyny w pelerynie i In time . Jest śliczna, delikatna a zarazem z pazurem . Świetnie odnajduje się w rolach i również ślicznie śpiewa ,

Comitissa

był jeden taki film, jak były fajnie wyeksponowane jej jędrne cycuchy ale tytułu nie pamiętam

Grzybomir

jest naprawdę zjawiskowa ! ma śliczne oczy, usta i nogi. :)

niepokorna_ja.

Oczy akurat ma wyłupiaste.
Wypadła moim zdaniem świetnie w Listy do Julii, pasuje jej rola dziewczyny z sąsiedztwa.

Comitissa

Fajna jest i dobrze gra ale Hathaway i Portman najlepsze!

Comitissa

Listy do Julii ;).

Comitissa

Wciąż ją kocham, Listy do Julii, Mamma Mia
Uwielbiam wszystkie filmy z nią, ale najbardziej Wciąż ją kocham>:)

Comitissa

wg mnie dobrze wypadła w ,,Wyscigu z czasem" - duża odmiana jej wizerunku, no i film ciekawy.

Comitissa

Ja z udziałem Amandy najbardziej polubiłam film ,,Mamma Mia'' i ,,Listy do Julii''.

Comitissa

zaginiona | chloe | wyścig z czasem

Comitissa

Mamma Mia / Chloe