Amanda SeyfriedI

Amanda Michelle Seyfried

7,9
38 304 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Amanda Seyfried

Z początku myślałam, że w "Mamma Mia!" gra Gemma Ward (albo Sasha Pivovarova, wszystkie trzy są do siebie podobne ;)). Ogólnie wydaje się fajna, nietypowa uroda jak na gwiazdkę filmową (taka "modelkowata" ;)), świetnie śpiewa, a gra też chyba nieźle, chociaż dopiero widziałam ją w jednym filmie.

Sol

Zgadazam sie widzialam ja w kilku filmach jest naprawde fajna ma piekny glos a urode rzeczywiscie ma taka modelkowata nie wszystkim pewnie sie podoba ale jednak ma w sobie to "cos".Mi sie jednak podoba. Obie z Gemma sa ładne choc jednak Gemma duzo ładniejsza:)

Sol

Ja, nie pomyslalam o tym. Od zawsze ona mi sie strasznie podoba jako kobita. Ma przecuuudna figure po prostu. Pozazdroscic. Nie jest wychudzona, ma tu i tam, ale przy tym wszytsko tak proporcjonalnie...:)
I teraz jak napisalas - faktycznie ma twarz podobna do Gemmy. A Gemma mi si etez od zawsze podoba. Czdemu ich nie skojarzylam?
Z tym ze Gemma jest taka hm...delikatniejsza.

Sol

ostro...ja z siostrą tak samo myślałam dopiero w kinie się skapnełam że to nie Gemma Wand, a tak w ogóle to Mamma Mia to najlepszy film w 2008 strasznie mi sie podobał

Sol

ale Amanda jest z tej całej trójki moim zadniem najładniejsza

postal_dude

Ja też zauważyłam, że jest podobna do Gemmy. Obie są prześliczne, ale przyznam też, że w "Mamma Mia!" w niektórych ujęciach przypominała Dakotę Fanning.:)

postal_dude

moim zdaniem Amanda z tej trójki (Amanda Seyfried, Gemma Ward, Sasha Pivovarova) jest najładniejsza, najmniej wychudzona ;) jakaś taka bardziej proporcjonalna. i na twarzy i z figury.

Sol

ja również byłam święcie przekonana ,że to Gemma Ward.aż musiałam sprawdzić :) widzę ,że nie tylko mnie ją przypomina!

Sol

Też tak myślałam ;)

mUnIeCa_2

Acha zastanawiałam się też czy to nie Jessica Stam ;)