Amanda SeyfriedI

Amanda Michelle Seyfried

7,9
38 119 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Amanda Seyfried

Patrząc na nią mam wrażenie, że duże oczy i usta nie są jednak gwarancją urody.
Nie twierdzę, że nie rozumiem zachwytów nad jej wyglądem (w końcu różne są gusta) ale jej wydaje się dosyć... niepokojący. Do roli prześladowczyni pasowała jak najbardziej... w innych rolach cieżko mi ja oglądać.

AyanoS

Według mnie uroda Amandy jest bardzo uniwersalna (w sensie: wszechstronna). Równie wiarygodnie wypada w roli ślicznej, niewinnej dziewczyny jak i niepoczytalnej brzyduli (Jennifer's body). Oprócz charakterystycznej twarzy posiada również potencjał aktorski. Czuję, że wyrośnie z niej pełnowartościowa aktorka.

AyanoS

Mam dokładnie takie samo zdanie. Niby ma wszystko na swoim miejscu, ale jakoś nie powala urodą..

użytkownik usunięty
natasha_klauss

a mi się bardzo podoba

użytkownik usunięty

Mi takze. I chcialabym miec takie zielone oczy jak ona. :)
Niestety,mam niebieskie. ;/ .

AyanoS

Ona ma typowo "modelkowatą" urodę, porównajcie ją do Gemmy Ward albo Sashy Pivovarovej - wyglądają jak siostry. Poza tym z tymi długimi blond lokami przypomina trochę lalkę ;)

Sol

Ee ee... tez nie wiem co niektórzy w niej widza jeżeli mam wybierać w aktorkach to na pewno nie nazwałabym jej pieknością, duża głowa i wyłupiaste oczy.... ale jak ktoś wyżej powiedział rożne są gusta ;/

AyanoS

Mmm. Niesamowita aktorka. Pelna czaru i niewinności.

AyanoS

Dokładnie. Zgadzam się. Mi tam nie pasuje jej uroda. Niby wszystko na miejscu, ale ma wyraz twarzy jędzy xD.