Amanda SeyfriedI

Amanda Michelle Seyfried

7,9
38 119 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Amanda Seyfried

Wahałam się czy dać jej 9 czy 10 , ale jednak dałam 9 . Swietna aktorka aczkolwiek nie mogę jej
porównać do Heleny Bonham Carter ..czegoś jej brakuje , ale jest genialna

martusia0293

wspaniała aktorka ;) masz rację jak na razie nie dorównuje do Carter ale cóż ona to inna liga ;) może kiedyś zajmie 1 miejsce. Ma dobry start, urodę i jest urocza co sprzyja jej karierze ;)

martusia0293

Na początku myślałam, że to trollowanie, ale chyba jednak piszesz to na poważnie... Istnieją dziesiątki aktorek lepszych od niej. Gdyby nie jej uroda i głos to nikt nie zwróciłby na nią uwagi.

weruda

Kwestia gustu , uważam że gra bardzo naturalnie i świtnie gestykuluje ..bardzo ją lubie. Tak są aktorki dużo lepsze od niej , ale bez przesady , talent ma. Jest piękna i ślicznie śpiewa , ale kiedy oglądam z nią film to nie na to zwracam uwagę , więc bez przesady ')

martusia0293

Wszędzie jest taka sama.

Noane

Moze wszedzie jest po prostu naturalna? To dobrze ze ma swoj styl i nie udaje na sile.

lussi13

Aktorka nie ma być naturalna, aktorka ma grać.

Noane

No nie wiem czy tak do konca - Martina S. (Violetta) tez gra... I Miley C. (Hannah Montana) tez grala w serialu. Chociaz byly mega sztuczna ale grały. A Amanda gra naturalnie i już

lussi13

Widzę różnicę między graniem w filmie/serialu, a występowaniem tam. IMO Miley i Amanda bardziej występują. Chyba widziałam tylko jeden film z Amandą, w którym grała naprawdę.

martusia0293

Aktorsko nie wiem ale urodą moim zdaniem Helenę przebija konkretnie :)