Amber Heard

Amber Laura Heard

5,5
22 618 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Amber Heard

większość osób jest po stronie Deppa, bo to ''ulubiony aktor'', właśnie AKTOR.. na ekranie może być uosobieniem ideału ale co sie dzieje za zamknietymi drzwiami tego nikt nie wie :) a nie jest tajemnicą że Depp pije i ćpa od bardzo dawna więc nie zdziwilabym sie gdyby faktycznie znęcał sie nad Amber :) ona sama była pewnie fanką Deppa i dla niej jako mało znanej aktorki było czymś magicznym fakt że zwrócił na nią uwage sam Johnny Depp, młoda i naiwna pomyślała że moze miec życie jak w bajce, jeszcze wiekszą rozpoznawalnosc i ''znając go z ról w filmac'' pomyślała że trafiła w dziesiątke :) jednak rzeczywistosc nie jest tak kolorowa i to co Depp zafundował jej w prywatnym życiu okazało sie czymś zupełnie innym :) ja ją podziwiam za odwage, że ujawniła prawde i postnowila zawalczyc mimo tego że nagonka na jej osobe byla nieunikniona :) spójrzmy na tą sprawe logicznie.. przeciez ona wyszlaby o wiele lepiej na związku z nim ( w koncu rozpoznawalna juz byla, miała pieniadze, wszystko czego chciala ) niż na tym rozwodzie i skandalu, ona teraz nie ma życia, ta sprawa i lincz bedzie sie za nią ciągnąć do konca zycia, kto by sie decydowal na takie cos? i przypominam że Amber pieniądze które otrzymala od Deppa po rozwodzie PRZEKAZALA NA CELE CHARYTAWTYWNE, a nie na swoje zachcianki, szczerze powiedziawszy to nawet mi jej żal, a ten pozew któy wniosl ostatnio Depp?.. mysle że to próba ;''odbudowania'' swojego upadłego już wizerunku, no ale cóż nie bede oceniać dopóki sprawa nie zostanie rozstrzygnięta :) tak btw uwielbiam Deppa i jest to moj ulubiony aktor, jednak patrząc obiektywnie na te sprawe mysle że Amber mowi prawde

Joker_Dzokej

slyszalam o tym i jest to fakt, ja tez nie robie z Amber swietej
chodzi mi o to ze gdy nagłośniła problem przemocy domowej to na nią wylała sie fala krytyki a przeciez poweidfziala prawde na temat Deppa :) gdzie depp sam to przynal w zeznaniach że '' złamał jej nos przypadkowo uderzając ją w czoło'' itd... Amber nawet gdyby go prowokowała no to nie miał prawwa robic takich rzeczy, dobrze że to wypłyneło, Amber i tak ma juz zszargana reputacje, ludzie jej nienawidza a Deppa wielbili od zawsze a jednak po ujawnieniu przez Amber jego drugiego oblicza teraz ludzie moga zobaczyc ze jednak postać którą Johnny gra na ekranie nie jest święta w życiu codziennym i tylko o to mi chodzi :) bo zazwyczaj obroncy Deppa zachowują sie tak jakby nic nie zrobil wiec fajnie ze jednak potrafisz przyznac ze to co robil mialo miejsce :) ja tez podkreślam ze nie robie ofiary z AMber... do tanga trzeba dwojga ale wizerunek Johnnego byl przeslodzony na to jaki jest naprawde, teraz dzieki procesowi z The sun ( ktory defakto niepotrzebnie sam rozpoczal ) to sie odwrócilo

neela96

Dobrze, to teraz trochę rozumiem o co ci chodzi. To znaczy chodzi mi o to, że nie chcesz widzieć wszystkiego czarno-biało. No cóż, to że postać na ekranie a aktor w życiu prywatnym, to dwie różne sprawy, to fakt. Niestety co poniektórzy idealizują znane osoby (mam na myśli idolatrię), to jest słabe; wręcz złe. Cała ta sprawa jest ogólnie brudna. Ja nie zamierzam nigdy nikogo nie idealizować, bo jesteśmy w sumie tylko ludźmi. Po prostu ta cała sprawa mną wstrząsnęła i to, jak bardzo człowiek potrafi kłamać i manipulować ;(. To jest przykre.
Pozdrawiam i życzę miłego dnia :)

neela96

Dalej cię śmieszy, nawet po zapadnięciu wyroku? Gdzie Amber nie poniosła odpowiedzialności?

bredny

nie poniosła bo wniosek Deppa był śmieszny, a dowody przemawiały na jej korzysc, proste

neela96

Minął kolejny czas ,... wyszły nowe dowody w sprawie miedzy innymi fakt ze Amber była karana za przemoc wobec swojej partnerki Tasyi van Ree co mogło stać sie przedmiotowym scenariuszem jej intrygi wobec Deepa , pomijajac, że w tym czasie bedąc w zwiazku z nim miala romans z Elonem Maskiem , w sądzie wyszły kolejne filmy i zapisy z kamer policyjnych w dniu interwencji i osławionej awantury w której miala miec złamany nos , zeznania portiera, innych aktorów ( chcących zachować anonimowość ) nagrań z windy i obdukcje uszkodzeń ciała Deepa ze szpitala ... czasami prawda okazuje się kuriozalna , bo wg obiegowej opinii zawsze za sprawcę uznaje się mężczyznę , ...Deep nie jest bez winny wobec przeszłości wobec swojej wcześniejszej rodziny , był alkoholikiem , narkomanem zachowywał sie irracjonalnie ale w tym przypadku padł ofiarą wyreżyserowanego spektaklu który świetnie został dopasowany do jego sytuacji - sam jest sobie winny ale PRAWDA jest taka jaka jest to ON BYŁ OFIARA

neela96

I jak tam pieniądze Amber, których jednak NIE PRZEKAZAŁA na cele charytatywne? XD

neela96

Depp przegrał proces z gazetą, która opublikowała artykuł, nie z Amber. Dopiero teraz toczy się proces przeciwko niej.
I już chyba szkoda pisać o dowodach, które wyszły na jaw bo powinny być jasne dla każdego.
Jednak chciałabym dodać jedna rzecz. To, że Johnny zażywał różne substancje itd każdy wie. Z tym, że nigdy nie był agresywny w stosunku do kobiety. ( czekam na powołanie Kate Moss na świadka :D ) Nawet na tych nagraniach ( swoją drogą jaka ofiara przemocy nagrywa, prowokuje i śmieje się ze swojego oprawcy?) widać jak uderza w szafki itd, nigdy nie uderza jej. Już nie mówiąc o tym, że to był okres kiedy zmarła jego matka...
Dobra jeszcze jedno dodam ..chciałabym umieć robić taki makijaż, który zakrywa złamany noc i twarz wygląda ideolo jak z okładki

neela96

No cóż... Nie ma jej czego gratulować... Znęcała się psychicznie nad mężem.. Na nagraniach słychać jak toksyczną jest osobą... Nie jestem ekspertem, ale umniejszasz jej wszechobecną histerię (słychać to na nagraniach), do tego kłamstwa, które wychodzą podczas rozprawy... Podkreślała na jednym z nagran, że Johny ucieka od każdej kłótni, że nie chce się wydawać w fizyczne przepychanki z nią, kiedy to ona go uderzyła... No jest czego współczuć... Ale raczej jemu, nie jej. Znam takie toksyczne kobiety i chociaż to nas określa się jako tą słabsza płeć, to nie czarujmy się, niektóre laski są w stanie psychicznie człowieka wykończyć i ona do takich należy... Ciężko się słucha tych nagrań, ponieważ słychać głównie jej stękanie i ataki słowne podparte agresywnym tonem... Pozdr.