Amber Heard

Amber Laura Heard

5,5
22 658 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Amber Heard

Wytrwałości w tym mizoginistycznym świecie, w którym gdy ofiara przejmuje pałeczkę kata kompletnie gloryfikuje się podeszłego abusera alkoholika i g@@łciciela bo "stracił palec" xD Nic nie usprawiedliwia tego co zrobiła johnny'emu, ale ten człowiek to ściek na nogach który groomował młode kobiety od początku swojej kariery (mają dużo wspólnego z dicaprio), znęcał się w zaciszu domowym w sposób werbalny i fizyczny nad swoimi partnerkami, a świat mruży na to oczy bo incelaki redpillowcy i inne śmieszne grupy facecików mają swojego złotego idola. Znaleźli sobie bożka w mężczyźnie który aktywnie doprowadzał do degradacji jego dobrych stosunków z partnerką, by na samym końcu dobrać sobie team sądowy który otwarcie mówił po rozprawach, że ich jedynym priorytetem było oczernienie jej na skalę światową. Pierwsza osoba która musiała mówić o naruszeniu cielesności na tle seksualnym w mediach obsmarowywana przez incelaków od góry do dołu, chyba pierwsza osoba medialna otwarcie mówiąca o posiadaniu BPD, uwarunkowanego traumami/przemocą - totalnie linczowana za odruchy typowo przynależące do choroby. W jakim smutnym świecie żyjemy by zaganiać całą winę na tylko jedną stronę konfliktu. I jak łatwo jesteśmy w stanie wybaczać obrzydliwym mężczyznom z hollywood.

ChatonKun

Ale żałosny komentarz. Taaa.,,, " jakim smutnym świecie żyjemy by zaganiać całą winę na tylko jedną stronę konfliktu", tymczasem cały twój komentarz XD
Najlepsze jest to, że sama była partnerka Amber zeznawała przeciwko niej, ale tak to już jest w sądach, gdzie stroną uprzywilejowaną jest zawsze kobieta, a jak tylko sprawa była jawna, to wyszło kto tu faktycznie jest tym zły...
Jak to było... "nikt ci nie uwierzy" Amber do Deppa.

Bilet95

A ja jestem obiektywna. Kij ma zawsze 2 końce a nawet 3 w przypadku procy. Taka jest prawda. Czy Amber bez winy? Oczywiście że nie. Ale też nie róbmy niewiniątka z Johnnyego

Sabineczka7

To wy robicie niewiniątko z Amber.

Bilet95

Jacy wy? Napisałam że kij ma 2 końce. Ona tak samo zwichrowana jak i Depp

Sabineczka7

No to nie wiesz co wypisują w sieci XD

Bilet95

Chyba kpisz... wiem co w trawie piszczy;D

Sabineczka7

Teraz chyba nic, bo jest zima :D

Bilet95

No to wiem co piszczy w śniegu i pod lodem hahaha

Sabineczka7

Napisałem zima, a nie śnieg! Kiedy ty w Polsce śnieg widziałaś XD

Bilet95

Chyba u Ciebie nie ma chłopcze;D. U mnie na Pomorzu jest jeszcze całkiem sporo jak i na Kaszubach. Ostatnio była śnieżyca a i w Tatrach sporo nawaliło. Więc podtrzymuje. WIEM CO W ŚNIEGU PISZCZY

Sabineczka7

A to ok