Ana Layevska

Anna Rastsvetaeva

6,3
164 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ana Layevska

tak brzydkiej panienki juz dawno nie widziałam w żadnej telenoweli porażka nie wiem według jakiego klucza ją wybrali ale chyba przeważyło to że jest naturalną blondynką

1
ana_lucia_cortez

Niestety taki jest właśnie Meksyk. Rozmawiałam z chłopakiem pół-Meksykaninem i pół-Polakiem to mi wytłumaczył dlaczego w serialach meksykańskich widzimy głównie pięknych i białych ludzi, a przecież większość Meksykanów wygląda zupełnie inaczej. Zwyczajny rasizm.

nataliajab

zgadzam się z Tobą w 100%!!! Też mnie to zastanawiało czemu nie obsadzają meksykanów do telenowel ??? szok!!!

ana_lucia_cortez

Przeważyło to, że jest bardzo utalentowana i świetnie gra (zwłaszcza villany) ;) Jednak co do urody, to się z Tobą zgodzę - nie jest zbyt piękna...

ana_lucia_cortez

niestety nie zgadzam się z Twoją opinią na temat urody tej aktorki. Oczywiście nie jest najpiękniejsza panią z seriali meksykańskich ale bez przesady są większe paszczury ona jest całkiem całkiem ;]

martiza_3

Zgadzam się z Tb. martiza_3 . Moim zdaniem jest ładniejsza od Elizabeth Gutierrez w serialu "EL FANTASMA DE ELENA " . Po za tym to Ukrainka , i Elizabeth i Martiza Bustamante są brzydsze od niej :/ Ciekawe jaką ty mas z twarzyczkę ?

maja136

jesteś tak trzepnięta że normalnie padam jak czytam twój komentarz....Layevska jest ładna hahahahahahahahahahaha :D dawno takiej mazepy nie widziałem :D :D pasztet i tyle!

nihooya

Moim zdaniem w aktorstwie o wiele bardziej liczy się talent niż uroda, a talent to ona ma niewyobrażalny. ;]

maja136

Co za porównanie w ogóle :(Elizabeth jest śliczna a Ana bardzo przeciętna

ana_lucia_cortez

w La Madrastra byla sliczna ,