Witam! Czy ktoś może widział ten spektakl w Teatrze Słowackiego w Krakowie?Ja miałam taką przyjemnosc i musze powiedziec,że mile się zaskoczyłam.Przedstawienie niesamicie komiczne a gra Andrzeja Grabowskiego wręcz świetna. Zburzył wszelkie moje przekonania,że nadaje się tylko do roli w komediowym serialu, ktory każdy chyba kojarzy. Zresztą już po obejrzeniu Odwróconych czy Pittbula nie wątpiłam w to,że grać jednak potrafi ale widząc go na scenie rzucającego poduszkami i śpiewającego komiczne piosenki utwierdziłam się w tym przekonaniu.
P.S. Jeśli ktoś widział ten spektakl niech napisze co o nim sądzi. Pozdrawiam!
Ja pamiętam, ze byłem na nim rok temu, na wycieczce szkolnej i wcześniej z kumplami sobie popiliśmy, jak to przy takich okazjach bywa :D w środku przedstawienia robiliśmy mexykańską falę, i pamiętam, ze sam grabowski to widział i sie śmiał ;)) A co do jego roli w nim, to muszę sie zgodzić z opinią przedmówcy, bo mimo, ze byłem wtedy :pozytywnie nastawiony" na świat to mi się bardzo podobał, chociaż wcześniej patrzyłem na niego tylko z perspektywy Ferdka ze "swiata wg kiepskich"
No ja właśnie też się jutro wybieram, więc też postaram się napisać co o nim sądzę. Do usyłyszenia! Pozdrawiam :)
Byłam i widziałam, jeszcze w tym roku:) Żałować tylko, że nie dało się koamerować, bo naprawdę boski teatr :) a Pan Andrzej jak zawsze nie zawiódł :)
Owszem, widziałam. Spektakl doskonały, uśmiałam się do łez. Panu Grabowskiemu nalezy się za tę rolę wieeelki pokłon, jestem pełna podziwu i szacunku dla tego człowieka. Jego kunszt aktorski jest fenomenalny, doskonały. Potrafi chyba wcielić się w każdą rolę, a widziec go w teatrze to naprawdę niezastąpione i bezcenne przeżycie. Przyznam, ze nie doceniałam go do tej pory. Moje zdanie o nim się zmieniło diametralnie. Polska z takiego aktora może być naprawdę dumna. Gdybym miała taką możliwość, oglądnęłabym "Chorego z urojenia" jeszcze raz :)
Gorąco polecam!
ja widziałem zajebisty a najlepszy pan biegunka a jakie przekleństwa!!!
miałem później wziąść od niego autograf ale ...