Świetny aktor . Niestety po "Świecie wg kiepskich" większość ludzi kojarzy go z prostakiem.Mi bardzo podoba się jego gra w PitBullu.A co do dykcji : myslę, że ma charakterystyczny głos i mi on wcalenie przeszkadza.
w pitbulu i odwróceni jest świetny :)ale masz rację ludzie go tylko kojarzą z ferdynandem kiepskim i niestety to jest przykre ;/
"Kiepscy" to był najgorszy wybór Grabowskiego. Szkoda, że tak dobry - ba! wybitny! - aktor wziął tak beznadziejną (choć charakterystyczną) rolę. Może pieniążki się skończyły? Mimo tego i tak go bardzo szanuję jako aktora (M.Kondrat to też nieszablonowy artysta, choć dał ciała z tymi reklamami i role też nie zawsze najszczęśliwsze wybierał).
A ja uważam że właśnie dobrze że gra np w Kiepskich dzięki czemu stał się popularny ale i pokazuje swoje umiejętności komediowe a w sensacyjnych filmach również dobrze gra wcielając się w negatywne postacie a jeśli ludziom niepodoba się jego gra aktorska w Kiepskich to niech nieoglądają, Kiepscy to serial komediowy więc jak miał tam inaczej grać, jako Ferdynand Kiepski jest świetny, ludzi niesłuchać bo gadają głupoty!!!!