Andrzej GrabowskiI

7,7
65 392 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Andrzej Grabowski

na którego nie mogę patrzeć, fałszywy zakłamany i chamski typ !

Ines82

hmm ... , dziwne ponieważ robi wrażenie wręcz odwrotne , może jakieś argumenty?

tyrantx

Dlaczego pan Andrzej jest według Ciebie zakłamanym, chamskim aktorem.Oświeć nas ?

szymus66

dokładnie , jak się powiedziało a to proszę i b , najłatwiej kogoś łajnem obrzucić , proszę o jakieś przykłady !

szymus66

bo nie piszą o nim na Pudelku.

użytkownik usunięty
Ines82

Życzę powodzenia. Jak dla mnie jeden z najlepszych naszych narodowych aktorów!

Ines82

ja nie bede go wyzywala, ale napisze tylko ze go nie lubie. I moge to uzasadnic:) Pare lat temu bylismy na szkolnej wycieczce w miedzyzdrojach :) akurat bylo duzo gwiazd w tym on. Podeszlam z kolezanka (wtedy dzieci 12) i zapytalysmy sie 'czy moglby nam pan dac autograf' a on na to odpowiedzial mniej wiecej tak: glupie gowniarze ja nie przyjechalem tutaj po to zeby rozdawac wam autografy. jego wypowiedz byla troche dluzsza ale to bylo okolo 6 - 7 lat temu wiec nie pamietam doklanie. ale nie zapomne nigdy okreslenia nas glupimy gowniarzami, gdzie zapytalysmy na prawde kulturalnie. Zwlaszcza ze to byl jakis tydzien gwiazd czy cos takiego wiec zdawal sobie sprawe ze bedzie tam masa fanow. no ale trudno :)

sandruska_3

Jeśli to prawda , co mówi Sandruśka , to chyba zmienie zdanie o tym człowieku(Chociaż wydaje się , że jest kulturalny i inteligentny z tego co widziałem w różnych programach, czasem nawet chyba się pokazuje w Religia TV i wydaje sie byc miły). Ale jestem w stan ie uwierzyc popredniczce.

kamilek922

nie mam powodow, zeby klamac. Na prawde tak bylo. Ja po tym wydarzeniu za nim nie przepadam, no ale z drugiej strony zawsze mozna to tlumaczyc, ze kazdy ma czasem gorszy dzien :) Chociaz wydaje mi sie ze do takich dzieci moznabylo jednak troche lagodniej. I dla jasnosci, nie mam na celu zniechecania ludzi do niego, po prostu stwierdzilam, ze zawsze to jakas ciekawostka o nim ;)