Andrzej GrabowskiI

7,7
66 172 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Andrzej Grabowski

Najgorszy aktor w Świecie według Kiepskich. Nie wiem skąd tyle podziwu dla tak słabego aktora ( mówie tutaj o wszystkich jego angażach). Serial zdobył popularność głównie dzięki Ryszardowi Kotysowi (wielki szacunek)iDariuszowi Gnatowskiemu (wielki szacunek). To były postacie które wnosiły coś ciekawego .Andrzej Grabowski jest kolejnym aktorzyną za pięć groszy wypromowanym przez TVP mimo braku talentu.

demson

Jesteś zerem. Chciałbym mieć odrobinę talentu którego pan Andrzej Posiada. Mówiąc tak o nim albo masz zero szacunku do takiej postaci lub jesteś pod wpływem środków odurzających. Bardzo szanuję i podziwiam Andrzeja Grabowskiego. Potrafi zagrać każdą rolę i jest świetnym aktorem. A tobie radzę puknąć się w główkę i pomyśleć nad postami...

damianjop

Dzięki za rade, ale zdania nie zmieniam.
"Jesteś zerem" "Jesteś pod wpływem środków odurzających" to wiele mówi o tobie.
Powiedz co cię boli w moich postach . Sam się wywyższasz a mnie wyzywasz od zera ?? :P

ps Jak tu dyskutować z kimś kto ocenia "Drag Me to Hel" 1/10 .Człowieku jesteś żałosny.

demson

Według mnie film "Wrota do piekieł" sam siebie sparodiował.
Hah normalnie z takim człowiekiem można dyskutować,ten film to pełny niewypał. Fakt w porównaniu z innymi filmami Raima jest na jakimś poziomie ale nadal to kaszana. Grabowski to świetny aktror. Każdy ma inne zdanie i nie będzie Ci wciskać czemu tak myślę itd. bo widzę,że i tak już masz silnie wyrobione zdanie. Pozdrawiam