Andrzej GrabowskiI

7,7
65 400 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Andrzej Grabowski

Wszystkie jego zasługi przekreśla jeden fakt - kundel na posyłki Platformy Obywatelskiej. Ja kimś takim gardzę po prostu.

Motorcycle_Boy

Wychowany człowiek szanuję poglądy drugiego człowieka. Nie oceniamy tu zainteresowań czy poglądów , tylko grę aktorską nieprawdaż?

xxnaomixx

Nie oceniam poglądów. Ja po prostu gardzę tymi sprzedajnymi szmatami.

Motorcycle_Boy

Złamałeś serce Andrzejowi Grabowskiemu - specjalnie dla Ciebie ( abyś nim nie gardził) zmieni swoje prywatne poglądu i zacznie popierać innego polityka, aby tylko zyskać w Twoich oczach,. Tylko napisz mu, czyim kundlem na posyłki powinien zostać, abyś znów go szanował.

Polac

Też mnie wkurzają aktorzy którzy chcą coś robić w swym zawodzie a głośno publicznie w telewizji mówią na kogo mają zamiar głosować ale nie skreślam ich tak od razu za to(choć nie zgadzam się z
Grabowskim:D).

WOLVERINE55

http://www.youtube.com/watch?v=Fa64e8kZUHM

Macie tu tego pachołka. Zobaczcie jak się trzęsie, pewnie przygotowywał się do występu i nie wyrobił normy z rana. Takich mamy idoli - margines społeczny. I alkoholik będzie mi mówił na kogo mam głosować. Śmiechu warte.

Motorcycle_Boy

Twoja niewiedza jest powodem pisofanatyzmu.Widziałeś jak grał w serialu pijaczka i przypinasz mu łatkę, uznając to za jeden z argumentów.Śmiechu warte.

użytkownik usunięty
Motorcycle_Boy

pierdziele pis i rydzyka grabowski to fajny aktor tu się ocenia talent,a nie poglądy.Każdy głosuje na tego kogo uważa,a SLD jako jedyne walczy z kościołem i chwała im za to.

Ta walka nic im nie da tak jak i Tobie. Olbrychski ten sie znalazł w PO. Barciś ponoć tez. Aha i SLD to komuniści. Wiec takich trzeba tępić bo to Polska.

użytkownik usunięty
Ramzes20

SLD to komuniści żal mi ciebie.Gdyby dzisiaj pozwolono na wprowadzenie wojska to te wasze durne obrońce krzyża dostaliby lanie pałkami,aż miło i nie byłoby pośmiechowiska i watykanu,a krzyż by zniknąłby zaraz jak został postawiony.Barciś super aktor(Tadzik Norek,Czerepach),Grabowski(Kiepski),Olbrywski(Kmicic),a PO co gorsze,bo co Rydzyk tak ci powiedział,a może kaczor ze swoim zmarłym dzieckiem neo Lechem Kaczyńskim prezydentem Pisu.

Ramzes20

wg tego kundla prezia pisuaru sld to lewica a nie komuchy więc o co ci chodzi kretynie ?

apok97

Polska Partia Przyjaciół Piwa była najmądrzejsza ale też tam cwaniaki się zleciały i strugali durni!
PO to zbieranina oszołomów tak sami jak w PiS i SLD! Najlepsza Polska partia to Unia Wolności!
Borys Szyc też poszedł na celebryckie party premierowe konsoli Xbox 360 i zagrał w politycznym spocie wyborczym co by głosować! Chciał przeprać mózg tym co głosować nie chcą i apolityczni są! W Polsce nie opłaca się głosować i partyjnym być!, bo ten kraj jest skazany na zagładę już! Zobaczcie jak funkcjonuje MON, WKU, ZUS, administracja, CBŚ i CBA oraz NFZ i cała służba zdrowia włącznie z policją i więziennictwem!!

aniolek1234

A mi kiedyś matka powiedziała że nie należy ufać kurduplom , bo mają żółć przy samej dupie.