Andrzej GrabowskiI

7,7
65 392 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Andrzej Grabowski
tomasz_user

Najgorszy aktor w Świecie według Kiepskich. Nie wiem skąd tyle podziwu dla tak słabego aktora ( mówie tutaj o wszystkich jego angażach). Serial zdobył popularność głównie dzięki Ryszardowi Kotysowi (wielki szacunek)iDariuszowi Gnatowskiemu (wielki szacunek). To były postacie które wnosiły coś ciekawego .Andrzej Grabowski jest kolejnym aktorzyną za pięć groszy wypromowanym przez TVP mimo braku talentu.

demson

Wez się człowieku zastanów nad sobą dobrze

lukasz121246

Ale żeś dowalił .Troche więcej możesz powiedzieć. Ja wiem że to może być trudne , ale co ci szkodzi spróbuj może ci się uda. :) hehe

demson

Niemam czasu na kłótnie z takimi koleśami jak ty jeśli uważasz że Andrzej Grabowski jest najgorszym aktorem to jestem bardzo ciekawy jaki aktor według ciebie jest lepszy od Grabowskiego nie uwzględniając:
-SZYCA
-MAŁASZYŃSKIEGO
-WIĘCKIEWICZA

lukasz121246

Koleś czytanie ze zrozumieniem się kłania, "Najgorszy aktor w Świecie według Kiepskich".

demson

grabowski aktorem moze ejst i slabym ale swiat wedlug kiepskich opiera sie glownie na nim i waldusiu, a dopiero po odejsciu waldusia na pazdziochu i kiepskim a boczek to tylko dodatek

demson

demson idź połóż się spać, lub idź na odwyk. Żal mi takich ludzi jak ty...