Andrzej MłynarczykI

6,4
1 243 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Andrzej Młynarczyk

Uwielbiam,Mój ideał mężczyzny ! Uwielbiam Go ! Według mnie jest nie tylko zabójczo przystojny ale także jest naprawdę bardzo dobrym aktorem
;) Oglądałam chyba wszystkie filmy i seriale, w których on występował, czy to m jak miłość, pierwsza miłość w których grał przez dłuższy czas, a
w m jak miłość gra zresztą nadal, czy hotel 52 lub hela w opałach, czy niania, w których zagrał gościnnie, czy filmy takie jak np. Ile waży koń
trojański?, och karol 2 i mimo że grał głównie role epizodyczne, jednak bardzo dobrze "dopasowywał" sie w otoczenie. Bardzo dobrze zagrał w
serialu-filmie "wielkie ucieczki", w którym w jednym z odcinków zagrał główną rolę, wcielił się w postać brata Leona Niemczyka o ile dobrze
pamiętam. A teraz co do seriali, to wiadomo, że nie są one na zbyt wysokim poziomie, ale na Andrzeja aż chce się w nich patrzeć ;) i nadal nie
mówię tu tylko o Jego wyglądzie. W pierwszej miłości grał niewidomego, i bardzo dobrze to pokazał, możnabyło uwierzyć, że on naprawdę jest
niewidomy ;) a co do m jak miłość jest to jedna z niewielu postaci w tym serialu, którą naprawdę lubię, bo cala reszta to porażka (wiecznie
zapracowana i chrząkajaca Martusia , casanova Pawelek , czy ten jego brat Piotruś, Kaśka, Ewa itp ) potrafi okazywać emocje, ma jakąś mimikę
twarzy , bardzo dobrze okazał to jak Go postrzelili, cy jak mial wypadek i jeździł na wózku.
Generalnie bardzo, ale to bardzo ubolewam nad tym , że jest to aktor bardzo dobry, lecz niestety niewykorzystany. Chętnie zobaczyłabym go w
jakimś filmie, gdzie gra główną rolę, może w jakiejś komedii romantycznej, albo w czymś ambitniejszym ;) Jest on uważam 1000 razy lepszym
aktorem niz np. Szyc który jest cały czas gdzieś brany a aktor z niego żaden.

Aleksa960

Zgadzam się z Tobą Aleksa, gra z pasją. Ale to dziwne dlaczego nie ma go w filmach (np. akcji) - nie wiem - produkcjach kinowych na których widać ciągle te same dinozaury. Jak już to postaci drugoplanowe. Teraz widzę go tylko w jednym serialu - może niedowidzę - ale w teatrze już nie.

Aleksa960

Jest sexi ma taki ciepły głos.

Ewelina10070

Jaki ciepły! To nasz polski tfardziel! -on może grać takich twardzieli co nie muszą "ku.wować" co drugie słowo, żeby być twardzielem :D
- kurde... życzę mu jakiegoś dobrego filmu :(

Aleksa960

DOKŁADNIE ! DOKŁADNIE !
Powiem wam, szlag mnie trafia, że taki dobry aktor się tak marnuje! W 'usa' był by aktorem pierwszoligowym (...yyyy - tych młodszego pokolenia jak R.Gosling, J.Gyllenhaal czy B.Cooper).

ps.: czy on nie przypomina wam nieco Ryan'a Phillippe? Tylko że ten amerykaniec to taki "wieczny chłopczyk", pewnie jakby kiedyś dojrzał i miał wyglądać jak mężczyzna to wyglądał by właśnie jak nasz pan Andrzej.

a009

Racja, racja, ale nasz Andrzejek 1000 razy lepszy od Ryan`a;)

Aleksa960

może i przystojny (rzecz gustu) ale wysokolotnym aktorem nie jest niestety.

Aleksa960

XD dobra, uspokój się!