Jak dla mnie jest fajna a taką małą średią ma pewnie dlatego, że weszła do top aktorek i ludzie zakładali se miliony kont aby ją wywalić z pierwszej setki!!!
Tak,na pewno wszyscy uknuli spisek przeciwko tej ,,wybitnej" aktorce,i ,,pozakładali SE miliony kont" tylko po to żeby jej dokuczyć. Ręce mi opadły jak przeczytałam twoją wypowiedź. Niech sobie będzie dla ciebie fajna,ale dla zdecydowanej większości ( w tym mnie) ona nie zasługuje nawet żeby nazywać ją aktorką. Tak beznadziejnej i drętwej gry aktorskiej to już dawno nie widziałam,do tego znana jest tylko z polsatowskiego tasiemca,równie żałosnego jak ona.
1/10
Normalnie się przejęłam.Popatrz sam na swoje wypowiedzi.Zarzucasz innym użytkownikom że zakładają fikcyjne konta tylko po to żeby pogrążyć twoją idolkę.Z tobą chyba naprawdę jest coś nie tak...Myślisz że ludzie nie mają nic innego do roboty tylko zakładają konta i pogrążają aktorów jak popadnie.W ogóle ile Ty masz lat?Chodzisz do gimnazjum już? Poziom twoich wypowiedzi wskazuje właśnie na gimnazjum-nawet nie umiesz podać uzasadnienia swojej wypowiedzi-dlaczego Aneta Zając jest Twoim zdaniem taka dobra,a ja się mylę.
a poziom twoich wypowiedzi wskazuje na przedszkole jak jej nie lubisz to omijaj jej strone
ja cie nie obraźiłam ty napisałaś, że ona jest żałosna ja ci tylko odpisałam, że żałosna jesteś ty sama zaczełaś
widać, że nie masz co ze sobą zrobić i jakby co jestem Dziewczyną
Ogólnie zawsze wydawało mi się że Filmweb jest miejscem gdzie każdy ma prawo wyrazić swoją dowolną opinię,ale jak widać się pomyliłam.Wystarczy się niepochlebnie wyrazić o jakimś aktorze/aktorce czy też filmie,a zaraz jakieś rozgorączkowane,nawiedzone dzieciaki przystąpią do obrony swojego idola i zwyzywają człowieka za karę że odważył się napisać złą opinię-urocze ;) ty jesteś tego doskonałym przykładem.Owszem,obraziłaś twierdząc że jestem żałosna,ale generalnie dziecięce ,,ataki" mnie nie ruszają więc puściłam koło uszu.W końcu jak brak konkretnych argumentów to najłatwiej nazwać kogoś żałosnym/beznadziejnym/idiotą/kretynem itd.
Rozumiem że to jakaś prowokacja? ta pani jest po szkole aktorskiej ale naprawdę nie mam pojęcia jakim cudem uzyskała dyplom..
Ona się nie mieści w pierwszym tysiącu a co dopiero setce. Totalne beztalencie z jednym wyrazem twarzy. Oceniam na 1 bo niżej się nie da niestety :)
kazdy ceni gre aktorska po poziomie filmow jakie oglada, jesli jest pani fanka pierwszej milosci to pewnie dlatego uwazam pani te aktorke za swietna, jednak gdyby ogladala pani cos bardziej ambitnego niz opery mydlane i tasiemce o fabule harlekinowej to mysle, ze pani zdanie byloby o stokroc inne.
pozdrawiam