Nazwac ja aktorka to za duze slowo.Gra tam jakby postawic przed kamere kogos z ulicy i kazac jej zagrac postac.Od 10 lat gra w jednym marnym serialiku.Robia z niej niemal anielice.Jaka ona biedulka,sama z dwojka dzieci.Trzeba od razu nazwac ja gwiazda Polsatu...gwiazda,dobre sobie.Nikt sie nie zastanowi ze tylu ludzi ktorzy maja dzieci sie rozstaja,lepiej jechac po ojcu dzieci i jego nowej partnerce a Zajac stawiac jako wzor dobra.Jeszcze troche a uczynia z niej Swieta Anete Zajac.
No właśnie to oni z niej taką robią sierotkę a nie ona sama. Nie lata po piśmidłach i nie gada jakie to ma zje*ane życie tylko zostawia to dla siebie. Bo jest skromna. To niej jej wina że wykorzystują to że jest osobą publiczną i piszą o niej w taki sposób.
nikt nie ma prawa oceniać innych ludzi, tak skwituję wszystkie komentarze, bo czytam, czytam i nie wiem czemu ludzie mają w sobie tyle zawiści, jeśli masz powiedzieć coś podłego ugryź się w język, tak bardzo lubisz komuś dokopać, wtedy cieszysz się że może ktoś płacze przez Twoje słowa, w internecie każdy jest mocny, ciekawe jak w realu?