Aneta Zając

5,3
920 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Aneta Zając

Czy w związku z faktem,że posiadacie już z Mikołajem bliźniaków, czy planujecie kiedyś wstąpić w jakikolwiek związek małżeński? :]

a co cie to obchodzi? dzieci maja, to odrazu żenic sie trzeba?

jak ją zdradził z włodarczykową to co ty chcesz zeby sie teraz w taki związek wkopala dziewczyna? w dupe powinna go kopnąć i pozbawić praw rodzicielskich. cham

użytkownik usunięty
Xerxo

jak ją zdradził z włodarczykową? chyba w serialu jedynie.... :/

No właśnie , że chyba nie tylko... Serial mu sie z życiem popieprzył.

Xerxo

Jeżeli to prawda to niezły z niego dupek !!!

Patrycja_93

Wielki dupek! Nienawidzę go

użytkownik usunięty
zoriia

b dobrze zrobił, szkoda tylko, że tak późno i szkoda dzieci...

Zrobił dobrze?!?!?!?! Zostawił kobietę z którą był 7 lat i miał roczne dzieci dla spalonego na solarce babsztyla, przecież ta włodarczykowa nawet nie jest ładna

użytkownik usunięty
zoriia

mogli się wcześniej hatjnąć :) a tak to co. wałek. No włodarczykowa jest mniami mniami :D

"No włodarczykowa jest mniami mniami :D"
masz nie równo pod sufitem ;/

Włodarczykowa nie pierwszy raz odbiła faceta... ten Jakub z którym była, gdy się poznali to był z Anną Wendzikowską kilka lat i Agnieszka rozbiła ich związek a teraz rozbija Anety i Mikołaja ;/ lubi niszczyć związki?? niech znajdzie sobie innego WOLNEGO faceta a nie odbija i psuje wszystko to co razem budowali kilka lat.... szkoda mi Anetki :( bo sobie na to nie zasłużyła, dobrze że ma wsparcie u jego rodziców.Włodarczykowa się nim pobawi i jej się znudzi potem go rzuci jak Jakuba a Mikołaj będzie tego żałował do końca życia. Anetka jest wspaniałą kobietką, on nie jest jej wart. Niech się opamięta bo taki naiwny jest że szkoda gadać.

użytkownik usunięty
Alexa1694

powiem tak... nie wiecie co się działo w tym związku także proszę nie osądzać tego człowieka. bo już wieszacie na nim psy i tak dalej... a może to akurat wina anety? może między agnieszką i nim jest prawdziwa miłość? także luzik ludziki

szczerze, nie sadze by Aneta byla tak glupia by sobie hulac za facetami czy co tam jak ma sie roczne dzieci. a jezeli sie klocili bo miala depresje poporodowa czy co tam, to on powinien to rozumiec.
ps: no wlodarczykowa mniam mniam! wyglada jakby zamiast fluidu uzywala nutelli! :)

użytkownik usunięty
ShadowOfMyMemories

tak jak napisałem. nie znamy faktów co i jak było w tym związku, więc nie osądzajcie od razu Krawczyka. dziękuję dobranoc :)

Alexa1694

Włodara nie ma szans u wolnych facetów :P musi polowac na tych zajętych i łapie ich na (_I_) bo co innego do zaoferowania taki spalony w solarze skwarek?

Aneta powinna wywalczyć WYSOKIE alimenty na chłopaczków, tyle jej sie nalezy od tego buca :/

Alexa1694

jej gra czy w tv czy w teatrze wywoływała,wywołuje i bedzie wywoływac odruchy wymiotne czyli bendą pawie!~!! czy omdlenia , jaka zniej aktorka ataka jak tysioce w angli czy irlandii czy w holandii na ogórkach ,ogarnijcie sie ludzie ! jusz pora! , ja wiem najchetniej byscie dali połówie obsady z tego kiczowatego serialu oskary bo to są według was najlepsi,najcudowniejsi aktorzy na swiecie ale prawda jest inna . gówno nie aktorzy ,grają jak zkacowani o poranku żury (jusz pisałem otym wczesniej - warto poczytac!) OCZYWISCIE NIE OGLĄDAM ) !!! JA SIE PYTAM KIEDY POLSAT SCIĄGNIE TEN KICZ Z ANTENY , DOSTAJE OSTATNIO WIELE WIADOMOSCI NA TEN TEMAT KTÓRE MNIE POCIESZAJĄ ZE TO NIEDŁUGO NASTĄPI I SIE ZAKOCZY JEDEN Z NAJWIEKRZYCH KICZÓW W POLSCE!!!!. oczywiscie czekam tydzien na komentarze co do tego maila i zapraszam do przeglądania moich poprzednich wpisów jak i tematów!!! naprawde wartą .....

Alexa1694

jeżeli jakaś typiara jest w stanie rozbić mój związek z facetem to 1) nie ona go rozbiła tak naprawdę tylko on 2) byłby mi szkoda jedynie tego że tak późno się dowiedziałam jaki jest

użytkownik usunięty
Negra_

jeżeli jakaś typiara jest w stanie rozbić Twój związek z facetem to jest to Twoja wina :D Dlaczego? Proste... jeżeli było mu źle i nie dawał rady, to wolał być szczęśliwy z kimś innym proste. Czemu miał zerwać związek i być sam, skoro chciał być po prostu szczęśliwy i się dusił.. :)

wina jest ZAWSZE po obu stronach ;> + nie wiem no, gdybym ja się męczyła w związku to bym go zakończyła tak czy siak, a nie dopiero jak się pojawił ktoś lepszy, bo to już takie niefajne jest

Alexa1694

Tak na prawdę, jakkolwiek było, to żaden z Was nie ma podstaw do pisania czegokolwiek na ten temat, bo mogę się założyć, że nikt z Was nie zna żadnego z Nich osobiście. Trochę rozsądku i dystansu.

Alexa1694

poplacz sie. to ze tobie sie wlodarczyk nie podoba to nie znaczy ze masz po niej jezdzic. masz jakies kompleksy na jej punkcie. wspolczuje

użytkownik usunięty
malafrezja

kupe mi się chce

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
Xerxo

jak coś to ewentualnie żona :) no jak się kogoś nie kocha i się dusi w tym związku i nie jest się szczęśliwym to na ch uj się męczyć? :) życie chyba nie polega na wiecznym poświęcaniu się ;) człowiek zdradza gdy jest znudzony związkiem albo nie jest w nim szczęśliwy. jakiś powód musiał być ^^ może chciał ślub, którego ona nie chciała i wałek xD

twoja stara

użytkownik usunięty
Xerxo

twoja właśnie ode mnie wyszła ;) powiedz jej,że torebkę zostawiła

twoja nie wydała reszty

użytkownik usunięty
Xerxo

chciałbym z tobą synek prowadzić dyskusję, ale żeby rozmawiać na twoim poziomie to musiałbym się położyć na ziemi, bo teraz ci go zawyżam ;]

twoja stara

Pudelka nie czytasz? :P

jej gra czy w tv czy w teatrze wywoływała,wywołuje i bedzie wywoływac odruchy wymiotne czyli bendą pawie!~!! czy omdlenia , jaka zniej aktorka ataka jak tysioce w angli czy irlandii czy w holandii na ogórkach ,ogarnijcie sie ludzie ! jusz pora! , ja wiem najchetniej byscie dali połówie obsady z tego kiczowatego serialu oskary bo to są według was najlepsi,najcudowniejsi aktorzy na swiecie ale prawda jest inna . gówno nie aktorzy ,grają jak zkacowani o poranku żury (jusz pisałem otym wczesniej - warto poczytac!) OCZYWISCIE NIE OGLĄDAM ) !!! JA SIE PYTAM KIEDY POLSAT SCIĄGNIE TEN KICZ Z ANTENY , DOSTAJE OSTATNIO WIELE WIADOMOSCI NA TEN TEMAT KTÓRE MNIE POCIESZAJĄ ZE TO NIEDŁUGO NASTĄPI I SIE ZAKOCZY JEDEN Z NAJWIEKRZYCH KICZÓW W POLSCE!!!!. oczywiscie czekam tydzien na komentarze co do tego maila i zapraszam do przeglądania moich poprzednich wpisów jak i tematów!!! naprawde wartą .....

Tak się składa że jestem pełnomocnikiem innej akurat gwiazdy ds sercowych strikte dla dziennikarzy akurat z tego sektora śmierdzących plotek,3 razy w tygodniu uczęszczam na konferencje prasowe, gdzie przed obiektywem kamery i we fleszach nikonów, canonów i innych kodaków za 12.000 zł, odpowiadam wciąż na te same i nudne pytania; a mianowicie, a czemu? a kiedy?, a jak a jak długo? , a jak głęboko? a jaki długi? etc..Często nudzi mi się już to wszystko, zmęczony pytaniami, lubię się oddać do reszty przyjemności spożywania w barze naprzeciwko... Siedząc i kontemplując, nie mogąc wciąż pogodzić się z paradkosem dzisiejszych mediów, dochodzę do wnisoku że to co robie jest bez sensu i co raz częście myślę o emigracji do Peru... Dla zaspokojenia jednak Waszej ciekawości co do tej jednje kwestii, jakoże nie jesteście rządnymi krwi hienami, którym jak wcześniej wspomniałem można rzucić wszystko, odpowiem jak ludziom ciekawym życia bohaterów fanom - już poeta pisał przecież "że w tym cały jest ambaras , aby dwoje chciało na raz"! I tego się proszę trzymajmy :)