Aneta Zając

5,3
920 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Aneta Zając

Jak dla mnie to jedna z lepszych aktorek młodego pokolenia, dopiero co skończyła Filmówkę a ile ról ma na swoim kącie. SUPER !!!

ewakosma

Lubię ją w Pierwszej miłości.Ten serial oglądam tylko dlatego,że gra w nim Aneta. Fajna z niej aktorka.

ewakosma

Lubię tą aktorkę i życzę jej sukcesów w tym zawodzie.Skończyła Filmówkę więc jest z wykształcenia aktorką nie to co te amatorki,które udają aktorki.

ewakosma

Swoją drogą to ona cholernie jest podobna do Małaszyńskiego. Wiele mogłaby dzięki temu osiągnąć, zwłaszcza że ten trzyma sztame w show-biznesie czego nie można powiedzieć o jej narzeczonym, który jest kompletnym nudziarzem.

ewakosma

Ona jest super, tylko szkoda, że nie ma żadnych poważniejszych propozycji filmowych, bo jednak większość ludzi w Polsce ma zdanie o serialach takie a nie inne. Choćby była nie wiem jak dobra to skoro gra w PM, to jest beeee, a w Plebani to już w ogóle. Smutne, bo PM pod wieloma względami przewyższa to obsypane nagrodami "M jak Miłość"...

ewakosma

"spoks girl" buahahahahahahahaha
"ile ról ma na swoim koncie" ta , a ile wspaniałych hahahahaha
Beznadziejna ona jest.

Violet_7

Dla mnie też Aneta jest super. A mało ma ról na koncie, bo się jeszcze na niej nie poznali:)

ewakosma

Boże, widzisz a nie grzmisz...

agatha_7

Wielki talent.Dajcie mi strzelbę, to ją odstrzelę.